Naša zlata Anitka! (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

Pia73 -> Naša zlata Anitka! (12.4.2005 18:12:55)

:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

Naša draga zlata Anitka pa je danes zelo žalostna. Leži na intenzivni negi in so ji za danes prepovedani obiski,...

Važno pa je, da je vse skupaj za njo in da se z današnjim dnem začne njuna hitrejša in svetlejša pot do :duda: , ki si jo oba tako zelo želita in zaslužita!!!

P.S. Čeprav že vse veste, da je Anitka oh in sploh fajn punca, naj vam povem, da sem se o tem včeraj prepričala tudi sam, ko sva jo s sinom obiskala v bolnici. Obiskali sta jo tudi koala in astra (upam, da je tam sedela že biba77 :miska::miska::miska: )Skupaj smo igrali pokemon karte,... :)- Sorry, punce,... Drugič pa so dinozavri na vrsti,....

http://www.ringaraja.net/forumi/sporocila.asp?id=37101&idk=91
Tole sem pa prilepila, naj se vidi, da je v vseh srcih Anitka!

Anitka, rade te imamo!

:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

total -> Naša zlata Anitka! (12.4.2005 18:15:16)

ČIPREJŠNO OKREVANJE:rozica::rozica::rozica:

Mina1 -> Naša zlata Anitka! (12.4.2005 18:17:23)

Antika, tudi jaz mislim nate, da bo čimpreje vse hudo za tamo;)

Drži se in CMOK zate:)

Pa-pa Mina1

emaa -> Naša zlata Anitka! (12.4.2005 18:18:53)

A ne Pia73 kaka fejst punca je naša Anitka in njej je namenjen ena oz. toliko kot si jih želi prav posebnih :duda:

:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

GoYa -> Naša zlata Anitka! (12.4.2005 18:20:28)

Anitka, ne bit žalostna :rozica::rozica::rozica:
Kmalu boš doma pri svojem :love:, pa bo prec boljš.

aljča -> Naša zlata Anitka! (12.4.2005 18:22:16)

Jaz je sicer ne poznam ampak sem z njo,ker vem kako je to.Hitro okrevanje ji želim:rozica::rozica::rozica:
L.p.Alja:metulj::metulj:

Anonimen -> Naša zlata Anitka! (12.4.2005 18:23:57)

Kamlu okrevaj,pa čuvaj se in se kaj kmalu oglasi:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

Maša26 -> Naša zlata Anitka! (12.4.2005 18:28:59)

Tudi jaz sem na RR spoznala, da Anitka izžareva nekaj nepojemljivo dobrega in pozitivnega :rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

Vesela sem, da je najhujše za njo, ni :hudicek:, da bo sedaj ona na vrsti :bravo::bravo:.

Čeprav si neizmerno želim :duda:, ji odstopim mesto :darilo::darilo::darilo::darilo::darilo::darilo::darilo::darilo:, če kaj pomaga :darilo::)-:)-:)-:)-:)-:)-

Anitka,:metulj::metulj::metulj:, dobro prestani vse skupaj, čakajo te 9nebesa!!

Nyah* -> Naša zlata Anitka! (12.4.2005 18:49:44)

Go :bravo: Anitka, go :bravo: Anitka!

Posiljam ji sopek :rozica::rozica::rozica:, prosim, ce ji ga kera odnese, pa en kupcek RR poljubckov in pozdravckov!

Mislimo nanjo in na njuno skorajsnjo :duda:!

Hitro naj pride spet med nas!

vampirka -> Naša zlata Anitka! (12.4.2005 19:14:29)

En velik šopek :rozica: in en velik :darilo: poljubčkov! Pa veliko željo, da bo čimprej :nosecka: !!!

Jančika_ -> Naša zlata Anitka! (12.4.2005 19:15:27)

Anitka, želim ti vse lepo in držim pesti!:miska:

pi -> Naša zlata Anitka! (12.4.2005 19:30:25)

:miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska:

Anonimen -> Naša zlata Anitka! (12.4.2005 20:30:56)

Ja Anita je pa vedno bila nasmejana in je prav ustvarjena za poklic, ki ga opravlja. Bo pa kmalu tudi svoje knofeke pazila. :bravo::bravo::bravo:

Sicer jo pa sama poznam dolgih 15 let! Tak,da Anita: GO BABY GO!:pujs::pujs::pujs::pujs:

Bojana

miska2004 -> Naša zlata Anitka! (12.4.2005 20:43:28)

Anitka, ne bit žalostna, zdaj si spet naredila velik korak do svojega :duda:, samo še malo pa bo, boš videla!! Ti si tako optimistično in dobro bitje, da te bo Bog kmalu nagradil z dojenčkom, verjemi.

:miska::miska::miska::angel::angel::angel::rozica::rozica::rozica:

Vso srečo!

cmokec -> Naša zlata Anitka! (12.4.2005 20:55:36)

:rozica: Anitka :rozica:, sedaj ni čas za žalost, veseli se, da sedaj pa res ni ovir za tvojega sončka.:bravo::bravo::bravo:

Lepo okrevanje in .... (saj vemo kaj, ane) :angel::miska::angel::miska::angel::miska:

pika74 -> Naša zlata Anitka! (12.4.2005 20:56:51)

:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:
:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

tinkamiška -> Naša zlata Anitka! (12.4.2005 21:34:43)

Anitka draga, upam, da ti bo kmalu boljše, da prideš čimprej domov in se pocartaš pri svojem:love:

Drži se!!!:rozica::rozica::rozica:

Tinka

Nannn -> Naša zlata Anitka! (12.4.2005 21:38:30)

Anitka naj te cuvajo moji :pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs: ki ti jih posiljam...

anajmad -> Naša zlata Anitka! (12.4.2005 22:45:11)

Drž se:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:
en lp:morje:D.

Kornelija -> Naša zlata Anitka! (12.4.2005 23:20:09)

Draga Anitka, punce so ti napisale toliko lepega, zato se pridružujem vsem njihovim lepim željam, kajti želim ti res iz srca vse naj...naj...v tvoji prihodnosti:duda::rozica::rozica::rozica:
LP Kornelija

diamantka -> Naša zlata Anitka! (12.4.2005 23:45:50)

Tudi jaz ti želim čimprejšnje okrevanje, pazi nase in razveseli nas čim prej z novico da si nova srečka :nosecka:!
tole pa samo zate :rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

MašaS -> Naša zlata Anitka! (13.4.2005 7:48:26)

Anitka, želim ti čimprejšnje okrevanje, da boš hitro spet med nami in nam sporočila veselo vest, da boš kmalu srečka :nosecka:

Do takrat pa ti pošiljam en kup :rozica: :rozica: :rozica: :rozica: :rozica:

MašaS

simonas -> Naša zlata Anitka! (13.4.2005 7:52:01)

:rozica::rozica::rozica::miska::miska::miska::angel::angel::angel:

bambi -> Naša zlata Anitka! (13.4.2005 8:08:02)

oooooooo, kako lepo Pia73 :bravo::bravo::bravo:

Danes je naša Anitka že sigurno boljša, glavno je, da je rešena, sedaj pa jo čaka samo še lepo 9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa

In tako lepo je videti, da toliko punc misli na našo ljubo Anitko.......tega ne vidiš kjerkoli :rozica::rozica:

Za Anitko :rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

girly -> Naša zlata Anitka! (13.4.2005 9:47:17)

držim :miska: za čimprejšnje okrevanje!

v mislih sem s tabo anitka, zato ti pošiljem veliko šopek :rozica::rozica::rozica:

srečno in enga :angel: za pomoč

Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>