Rjovenje (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček

Sporočilo

Anonimen -> Rjovenje (12.4.2005 17:24:08)

najin malček zadnja dva dni "krepko" izraža svojo voljo. Če mu kaj ni po volji... Npr, če se zbudi in me ni takoj ob njem, ampak je to nekdo drug... če noče biti v avosedežu... če noče zaspati... joče oziroma ne joče ampak dobesedno rjuje tako dolgo, da je popolnoma izčrpan. Zanima me, ali je od katere malček/malčica tudi takšna/takšen oz. je bil. Svetujte mi, kaj naj naredim! Sem popolnoma brez moči!

leyla -> Rjovenje (12.4.2005 17:32:07)

moj mali je isti še posebno takrat ko je zaspan, takrat je nemogoč in se dere da te prav glava boli.Jih bo že minilo, upajmo.

mika -> Rjovenje (12.4.2005 17:34:56)

moja :duda: je bila takšna. če se je zbudila in zagleda koga drugega kot mene ali moža GROOOZA:((:((:((
moja starša ji nista smela reči besede :((:((, kaj šele ostali. sedaj pa ko ju zagleda je 9nebesa9nebesa9nebesa. brez skrbi bo minilo.

Anonimen -> Rjovenje (12.4.2005 17:35:17)

Globoko upam! Koliko pa je star tvoj malček?

ribica. -> Rjovenje (12.4.2005 18:34:04)

Pri nas je to stalnica že nekaj časa. To je sama jeza in trma, kdo ve od kod izvira. Mi smo se sprijaznili, čeprav prvič, ko se je pojavila, pa nam ni blo nič jasno. Zdaj jo pač pustimo da se mal dere.
Imamo pa zdaj to vsaj malo pod kontrolo, ker je stara leto in pol, in zna povedati kaj jo tolk moti.

Mina1 -> Rjovenje (12.4.2005 18:38:24)

Ja, bo minilo, pa se potem spet pojavi čez čas, žal. Naš prvi otroček je bil takšen in je še sedaj, ko je star 3 leta, tako da:zmeden2:

Trenutno imamo resne probleme s tem!!!:(. Nevem, ali je to karakter, ali kaj ga prime in kaj se mu mota po glavici takrat:zmeden: V vrtcu so rekli, da izraža svoj jaz, da ima močno osebnost in tako (ima pa seveda obilo lepih in dobrih lastnosti...)

Upam, da tale naš ta drugi:duda: ne bo tako uporen z uveljavljanjem svoje volje, trmice in teh stvari.

pa-pa Mina1

BARBARA R. -> Rjovenje (13.4.2005 8:15:37)

Tudi moj 10 mesečni šonček ima močan glas zadnje dni.Dobesedno dere se, ko ji kaj ne paše.Najnovejša je, da se noče previjati.Že ko samo greš proti previjalni je vse narobe.Ne vem kaj bi.Nič.Upati, da bo čimprej mimo.

:muca:

Stran: [1]