pomoč - DVD-Videorekorder (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

Muffin -> pomoč - DVD-Videorekorder (12.4.2005 15:41:08)

Vxe, ki se spoznate na tehnične stvari prosim za pomoč. Včeraj sem si kupila DVD-Videorekorder v enem in sedaj imam težave s priklopom na TV.
Vse sem povezala tako kot piše, ampak ne dela. Ne vem, če je težava v tem, da imam zelo staro TV s samo 29 programi, v navodilih za DVD -VHS pa piše, da je začetni kanal od 32 naprej.

Za pomoč se najlepše zahvaljujem.

LP, Maja

E_jen -> pomoč - DVD-Videorekorder (12.4.2005 18:23:08)

Ne vem sicer, če ti bo moj odgovor kaj v pomoč, a...

Pred desetimi leti sva kupila videorekorder in se celo popoldne mučila z nastavitvijo programov.:hudicek: Nikakor nama ni uspelo. Skoraj sva obupala.:((

Nato pa sem prebrala še navodila v angleškem jeziku in 9nebesa - opazila, da so pri prevodu v slovenščino izpustili eno vrstico (naj pritisnem določen gumb).

V 10 minutah je videorekorder deloval na vseh programih :bravo::bravo::bravo:

Od takrat vedno preberem tudi navodila v angleškem jeziku in večkrat opažam, da so prevodi zelo površni:zmeden2:

Muffin -> pomoč - DVD-Videorekorder (13.4.2005 7:24:34)

Hvala, samo ni problem v prevodu. Napravo sem kupila v Avstriji in so navodila samo v nemščini, tako da je problem nekje drugje.:zmeden: Verjetno v stari TV.

Lp, Maja

ta-ta -> pomoč - DVD-Videorekorder (13.4.2005 17:41:24)

Video lahko priklopiš na dva načina:
1. preko scart priključka, to je tisti kabel z velikimi ploščatimi kabli. Ko zadevo poveže na TV poiščeš tipko AV in slika mora bit,
2. če maš starejši TV in nimaš scart priključkov, potem video povežeš na tv preko antenskega kabla, to je tisti z okroglimi konektorji. Potem video vklopiš in na tv iščeš kanal, enako kot iščeš ostale kanale, slo, pop, akanal... in enkrat se mora pokazati tudi kanal od vide, oziroma tisto kar video predvaja. Ta kanal potem shraniš in to je to.

Muffin -> pomoč - DVD-Videorekorder (14.4.2005 6:48:44)

Priklopla sem ga preko atenskega kabla, pa iskala kanal, pa ga ne najde :zmeden2:.
Nič, zgleda bo treba še novo TV kupit :grrr:

Hvala in lp, Maja

Muffin -> pomoč - DVD-Videorekorder (14.4.2005 8:12:37)

Saj sem ga tak priklopla. Ne najde pa pol pravega kanala :zmeden:

lp, Maja

Stran: [1]