|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   za tiste po carskem rezu
15.1.2009 20:36:42   
lotty4
Pozdravljene

Ker sem prvič imela carski rez in sem po enem letu sedaj noseča imam en problem. Zelo me peče v predelu carskega reza, na čase me tudi zelo zaboli kadar naredim kakšen čuden gib. Mislite da je to normalno, je imela katera podoben problem. Noseča sem dva meseca in imam tudi noro napihnjen trebuh, tako da sploh ne morem več zapeti hlač. Prvič se mi to ni dogajalo tako da prosim povejte, če se kateri je.

Hvala
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: za tiste po carskem rezu
15.1.2009 20:42:11   
Sibil_
Ja, tudi jaz sem občutila brazgotino prvega CR, ko sem bila noseča drugič.Tako pač je, ampak če to bo zelo bolelo pojdi do G, da ti naredi UZ da ni kaj narobe. Jaz sem zanosila 20 mesecev po CR, ker so svetovali naj bo nekje dve leti premora med porodoma.user posted image

Moja dva srčka:

angelček Patrik - 13.10.2004 - 05.04.2011
Lukas - 28.02.2007

(odgovor članu lotty4)
Neposredna povezava do sporočila: 2
15.1.2009 21:46:58   
nejcko
Jaz nisem imela nobenih bolečin v predelu brazgotine ne v 2. in ne v 3. nosečnosti, torej ne po prvem ne po drugem CR, je pa res, da se mi je trebuh tako v 2. kot v 3. nosečnosti zelo hitro poznal, vendar pa je bil v vsaki nosečnosti na koncu manjši kot v prejšnji.

Če te brazgotina zelo boli, to vsekakor omeni svojemu ginekologu, pa naj ti preveri brazgotino z uz. Nekje sem enkrat zasledila, da baje vsaki ženski pripada uz pregled po CR.

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 3
16.1.2009 12:21:57   
petrazg
Jst sem noseča 5 mesecev in pol, pa me v predelu reza še ni nikoli posebej bolelo. Se je pa meni tudi takoj trebušček poznal in hitreje raste user posted image

Ti se pa pojdi za vsak slučaj pokazat zdravniku... boš bolj mirna...

(odgovor članu nejcko)
Neposredna povezava do sporočila: 4
16.1.2009 19:39:22   
lotty4
Koliko časa po carskem rezu pa ste zanosile?

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 5
16.1.2009 20:16:15   
mayflower
jst sem zdej drugičuser posted image po CR, zanosila sem po skor treh letih. Sem v 24.tednu in ja - tudi mene včasih peče/boli na delu, ker mam rano. Bom omenila G na naslednjem pregledu.

Ko se mi nasmehneš, s soncem napolniš moj dan.

(odgovor članu lotty4)
Neposredna povezava do sporočila: 6
16.1.2009 20:20:52   
end1
po 24 mescih in drugič imela isto blage bolečine pr šivu, ma bol na začetku nosečnosti - sem pa bpl občutljive sorte - ucaRTANE

(odgovor članu lotty4)
Neposredna povezava do sporočila: 7
16.1.2009 20:58:00   
nejcko
Po prvem CR sem zanosila po dveh letih, po drugem pa po skoraj štirih.

(odgovor članu end1)
Neposredna povezava do sporočila: 8
17.1.2009 19:50:23   
lotty4
Jaz sem eno leto po carskem pa me mal skrbi, ker pravjo da lahko maternica poči na mestu brazgotine.

(odgovor članu nejcko)
Neposredna povezava do sporočila: 9
18.1.2009 11:12:58   
lolita80
lotty4-jaz sem zanosila 9 mesecev po prvem CR in sem mojega ginekologa vprašala, če je možno, da brazgotina poči pa mi je odgovoril, da se šivi zacelijo že po šestih tednih in da naj me ne bo strah. Tudi mene občasno boli v predelu šiva, ampak mislim, da je to malo od večanja maternice malo pa tudi od slabega vremena (ko se pripravlja na dež me ful bol cuka).
Sicer pa če te skrbi vpraši ginekologa, če ti naredi UZ brazgotine (mislim, da tudi to obstaja).

Lepo se imejte

(odgovor članu lotty4)
Neposredna povezava do sporočila: 10
18.1.2009 13:30:43   
end1

IZVIRNO SPOROČILO: lotty4

Jaz sem eno leto po carskem pa me mal skrbi, ker pravjo da lahko maternica poči na mestu brazgotine.

to je bol problem takrat ko rojevaš, če boš po naravni poti.

(odgovor članu lotty4)
Neposredna povezava do sporočila: 11
19.1.2009 11:04:52   
L & L
Jaz sem v drugo zanosila 4.5 mesecev po CR, pa nisem imela nobenih problemov, nič me ni bolelo nič cukalo, trebušček se je pa res full hitro poznal.
Rodila pa sem na žalost spet s CR, pa ne zaradi mene ampak zaradi sina kot v prvo tudi v drugo jima je padel utrip med popadki.
No sedaj sem v tretje zanosila pa 23 mesecih od drugega CR in je tut do sedaj vse ok me nikjer nič ne boli.
Je pa res da sodaj nikoli pa obeh CR nisem imela nobenih težav z bolečinami ali s čem drugim upam da bo v tretje tudi tako.
Mi je pa zanimivo ko berem da po dveh CR je itak napovedan CR in da skoraj ni možnosti za naravni porod razen seveda če bi rodila res na hitro, no na vse to pa pravi moja G da so še vedno možnosti in da on ne izključuje naravnega poroda, da se to kasneje odločijo porodničarji.
Zanimivo da imajo tako različna mnenja, recimo Pušenjak pa pravi da je to že skoraj po zakonu da ti pa dveh pripada tudi tretji.
100 ljudi 100 čudi, ali 100 žene 200 sisa.user posted image
LP

Patrik 24.6.2005
Loris 14.8.2006
Orson 15.4.2009
I & L 26.6.2004

http://patrik-loris.moj-album.com/

(odgovor članu end1)
Neposredna povezava do sporočila: 12
21.1.2009 10:32:37   
ninocka
Prvič sem mela CR, drugič zanosila 18 mesecev po CRju in tretjič 11 mesecev po drugem CR. V drugi nosečnosti me je skelelo pri brazgotini, zdej me pa tudi občasno špika.

Glede tega, da ti brazgotina poči - mene je blo tudi to strah, zato sem se v drugo določila za CR. Mi je pa po porodu G rekel, da sem se pravilno odločila, ker sem imela zelo stanjšano maternico.
Jst mislim, da je bolj problem, ker je brazgotina odeblejena in ni več prožna in ti lahko poči ob brazgotini. Sama brazgotina pa verjetno ne, boli pa. Mene je po prvem CRju ful bolelo, ko se je menjalo vreme, pol se je pa kr naenkrat nehalo...user posted image

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu L & L)
Neposredna povezava do sporočila: 13
22.1.2009 13:40:38   
marjetica80
hej!

Tud js sem rodila s carskim rezom, moj srček je bil ravno star 1 leto user posted image Me pa zanima zakaj svetujejo 2 leti počakat.. In ali je res, da imaš v drugo možnost CR že sam. Počasi razmišljamo o novem članu user posted image user posted image user posted image

hvala

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 14
22.1.2009 14:10:12   
end1
jaz jo nisem mela, na izbiro CR al naraven porod, pa tudi tako je prav, sem imela naravnega, sicer zelo dolg porod - babca je rekla, ko da je prvi otrok in res je blo tako hudo ampak hvala bogu je mimo. Občutek pa krasen.
Če se bom odločla za še kakšnega bom mogoče lažje rodila.

(odgovor članu marjetica80)
Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?