Eurospin....Ptuj (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

india -> Eurospin....Ptuj (12.4.2005 15:13:00)

Tiste,ki kupujete pri Eurospinu na Ptuju, povejte mi prosim ali je dobro založen, cenovno ugoden in kakšno ponudbo sploh ima.
Ja, pravzaprav me zanima za vse,ki so blizu MB!
Hvala, lp, Miška:miska:

borovnička -> Eurospin....Ptuj (12.4.2005 15:15:31)

jest sem prej hodila v Eurospin na Fernetiče in tud mene zanima kakšne cene so na Ptuju in kako je založen :zmeden:

Nani-nani -> Eurospin....Ptuj (12.4.2005 15:55:40)

Bila sem v Eurospinu na Ptuju, ne morem vam povedati kako je založen, ker nisem bila še v noben drugem.
Pravijo, da se splača kupovati predvsem testenine, pivo,... Moram si vzeti čas in se odpraviti, saj prejšnjič ni bilo časa, saj smo se peljali samo mimo in sem samo na brzino vzela gosti sok na slamico in vročo čokolado (katera je bila zares dobra in zelo poceni). Trgovina je bila polna robe, vendar je nisem še sprobala, pa ne vem kaj je kvalitetno in dobro.
A ja enkrat je mož prinesel še morske sadeže in sipe, ki so bile fantastične.

sonček2* -> Eurospin....Ptuj (12.4.2005 19:21:13)

Jst lohka povem za Tržič, da so cene fine. Mleko 1,5 maščobe je npr. 99sit, jogurti po 45sit, maskarpone po 250....ne vem no, men se zdi ful ugodno pa še dobr je. Moje mnenje

sandram -> Eurospin....Ptuj (12.4.2005 19:22:26)

No,jaz ti lahko povem,da tam kupujem jogurte,vodo (2l=39 sit),včasih kakšno sadje ko imajo ugodno ceno (se spreminja),testenine (od 59.- sit dalje),torteline ,..ne kupujem pa mesa...Tudi mleko se splača (109 in 119 sit).No,večinoma pa res vodo,da mi je ni potrebno prekuhat doma...

india -> Eurospin....Ptuj (12.4.2005 20:21:12)

Sandram! Hvala! Bom jutri šla malo pogledat, ker se m i res zdi total nesmiselno dajat tu v MB duplo ceno za živila, pa mi je danes Tjaga pol ure naštevala, kaj je vse za 23 jurčkov kupila, ( HVALA TJAGA :)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-), zato sem malo povprašala. Kaj to je na Petlji ane, če sem prav razumela?

tjaga -> Eurospin....Ptuj (12.4.2005 20:23:16)

Malenkost, pa na panatone se najavljam :)-:)-:)-:)- .

:kava::kuza::kava::kuza:

india -> Eurospin....Ptuj (12.4.2005 20:25:02)

Lahko tudi na Tiramisu,če je Mascarpone tako poceni!

Ja, kaj je z mesom? Ni dobro al kaj drugega, sandram?????
:zmeden::zmeden::zmeden::zmeden:

Nina_ -> Eurospin....Ptuj (12.4.2005 23:56:51)

jz sm tut parkrat v VElenju kupla in nj povem da se splača...

Stran: [1]