hmm... -> RE: rajcanje. (1.5.2009 0:29:40)
|
IZVIRNO SPOROČILO: anonimnežž lahka sam neki vprašam, in rabim odg. res je da sem premajhna.. vendar velikokrat se ležem na kovč se obrne na trebuh in začnem gor in doj po kavču (sama z obleko, oz. oblačilom) vlačit.. tako si jo rajcam ker drugače ne upam. menstruacijo sem prvič dobila 1 leto nazaj, in je še nimam redne včasih mi zamuja 4 mesece, zdaj nazadnje pa sem jo dobila 2x v redu na 28 dni. vendar se mi zdaj ne pojavlja, je možnost da sem zanosila samo zato ker sem rajcala sama sebe in mi je prišlo? [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image] Nikoli nisem kaj takšnega na foromu napisala, ker sem razumela da nekdo nekaj ne ve oz kaj podobnega. Ampak zdaj pa moram. A ti res ne veš kako lahko zanosiš? Če bi bilo to tako, da bi lahko katera zanosila, če bi se samozadovoljevala, bi se lahko že začeli seliti po drugih planetih. Pa saj razumem, da nekdo nekaj ne ve in da vpraša, ampak kaj takega pa še nisem prebrala, oprosti. Pa ne mislim s tem nič slabega, ampak preberi raje kakšno knjigo o zanositvi, spolnih odnosih, karkoli. Samo da boš vedela. Koliko pa si stara če ni skrivnost?
|
|
|
|