Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: v porodnišnico na posvet o načinu poroda 15.1.2009 16:13:35
|
|
|
|
urška
|
obstaja CR s spinalno analgezijo. to je kot nekakšna epiduralna, torej si ti budna in otočka takoj ko se rodi tudi vidš. glede tega, če morajo v P upoštevat mnenje G, mislim da ni nujno. odvisno kakšen so indikacije. nisem pa prepričana.
|
|
|
|
RE: v porodnišnico na posvet o načinu poroda 15.1.2009 18:00:06
|
|
|
|
pomar*ANČA*
|
IZVIRNO SPOROČILO: urška obstaja CR s spinalno analgezijo. to je kot nekakšna epiduralna, torej si ti budna in otočka takoj ko se rodi tudi vidš. glede tega, če morajo v P upoštevat mnenje G, mislim da ni nujno. odvisno kakšen so indikacije. nisem pa prepričana. jaz sem imela tak način cr in je
|
|
|
|
RE: v porodnišnico na posvet o načinu poroda 15.1.2009 19:01:53
|
|
|
|
snikolina
|
IZVIRNO SPOROČILO: pomar*ANČA* IZVIRNO SPOROČILO: urška obstaja CR s spinalno analgezijo. to je kot nekakšna epiduralna, torej si ti budna in otočka takoj ko se rodi tudi vidš. glede tega, če morajo v P upoštevat mnenje G, mislim da ni nujno. odvisno kakšen so indikacije. nisem pa prepričana. jaz sem imela tak način cr in je Si pa pogumna, jaz se ne bi upala.
|
|
|
|
RE: v porodnišnico na posvet o načinu poroda 15.1.2009 21:46:38
|
|
|
|
ribica.
|
Se mi zdi da je s temi posveti bolj tako tako. Noben noče nič konkretnega predlagat, oz se bolj sklicujejo na to da bo vse odvisno od tega kako bo porod potekal. Tudi mene je moja G poslala na posvet, ker mi je otrok ležal prečno, pa mi niso nič povedali. O vsem se odločajo na licu mesta, bolj kot ne. Za tvoj primer pa ne vem, ali se jim bo zdel dovolj urgenten za carski rez ali ne. Sploh pa, itak je največje sranje, ker še sama ne veš, kaj bi raje. Te čisto razumem. Vso srečo ti želim!
|
|
|
|
RE: v porodnišnico na posvet o načinu poroda 16.1.2009 9:55:11
|
|
|
|
dana
|
ribica. jaz bi rajši rodila po naravi poti. Samo da bom imela pa spet eno leto težave s trtico... Ne vem. Še vedno upam, da tale ne bo tako velik kot je bil prvi. Ker je tudi od tega veliko odvisno.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?