darilo za 18. roj. dan (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

tashy21 -> darilo za 18. roj. dan (12.4.2005 14:01:41)

Živjo!

Ve imate vedno polno idej. Kaj naj kupimo moji sestri za 18. rojstni dan?:torta:
Vse ideje zaželjene.
Hvala!

Tashy

borovnička -> darilo za 18. roj. dan (12.4.2005 14:07:03)

ponavadi se ob takih priložnostih kupuje zlatnino, ampak ker moja sestra ni za te stvari, sem ji dala narisat naju ko sva ble še majhne. je bil ful lep presenečenje.

Letos, ko je bla stara 20, sem ji pa dala narest en tak lonček z njeno fotografijo, ko je bila stara 1. leto. Lonček je najprej črn, ko pa naliješ toplo tekočino, pa se obarva belo in se prikaže fotografija. Je bla tud ful vesela.

Drugače ji pa lahko narediš njeno življenje v slikah. Od rojstva do zdaj, pa še malo prostora pustiš še za kakšne slikce. Pa kake luštne komentarje zraven. Pa vse skup nalepiš in daš v okvir kot sliko.

viv_ -> darilo za 18. roj. dan (12.4.2005 14:15:23)

borovnička - kje pa dobiš ta lonček?

borovnička -> darilo za 18. roj. dan (12.4.2005 14:18:19)

viv, naročila sem ga pr eni k jih dela tko privat mal. če bi ga rada imela, mi pošlji slikco tisto k bi jo rada mela na lončku.

Res ful lepo pride, ker se nč ne vid, pol se pa počas slikca prikazuje. Tamala je kr jokat začela. Pa očetu sem isto dala delat, ko je imel 50. let letos. Sej ti lahko pošljem slikco teh lončkov, da boš vidla kako to zgleda.

viv_ -> darilo za 18. roj. dan (12.4.2005 14:20:14)

hvala... si bom zapomnila da si to ti, da vem če bom kdaj rabila :)

Natas@ -> darilo za 18. roj. dan (12.4.2005 14:28:58)

zA DARILO LAhko daš tudi kakšen izlet ali potovanje. Teg abi bila sama zelo vesela.

india -> darilo za 18. roj. dan (12.4.2005 18:38:41)

Mi smo nečakinji za 18 let dali za vsako leto jurja, potem pa si je sama zbrala en prstan, zlat, s kamnom, ki je stal malo več, pa je babica doplačala!

Drugače pa odvisno, jaz bi bila zelo vesela recimo kakšnega izleta ali na primer dodatka za dopust!

Stran: [1]