BONI* -> jedli riževe kosmiče (12.4.2005 13:54:38)
|
Hojla! Najpšrej vsem hvala, ki ste mi včeraj svetovale glede priprave riževe kašice. Danes po dopoldanski malici (ko sem Luko podojila), sem mu potem pripravila še 50 ml riževih kosmičev (z adaptiranim mlekom). Namen sem mu jih imela dati sicer samo ene 3 žličke za začetek in kaj se je zgodilo? Po 3 žličkah je Luka šele dobro ugotovil, da je pa to nekaj drugega, najverjetneje zelo MNJAM MNJAM, ker potem moja roka ni zmogla več dovolj hitro zajemati iz posodice:)- Pojedel je vse do zadnje žlice, pa še bi, če bi bilo. Sedaj pa samo upam, da ne bomo imeli kakšnih neprijetnih posledic. Po riževih kosmičih sem ga poskušala še malo podojiti, pa je samo parkrat potegnil in ini hotel več, torej je bil sit (upam):zmeden2: Je pa tole pripravljanje z mlekom res zoprno, še posebej, če drugače adaptiranega ne uporabljaš. Na strečo smo ga imeli še nekaj doma (tako za vsak slučaj). Mogoče potem, ko bo pojedel cel obrok riževih kosmičev, potem se bo to splačalo. Zato smo šli danes vseeno kupiti še od Alette, ki se pripravljajo z vodo. Bomo videli, če bodo tudi te tako mnjam, mnjam. Če bo vse OK, mu jih bom začela dajati pred spanjem in potem upam, da se bo kaj manj zbujal. Lp, Boni
|
|
|
|