jedli riževe kosmiče (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček



Sporočilo


BONI* -> jedli riževe kosmiče (12.4.2005 13:54:38)

Hojla!
Najpšrej vsem hvala, ki ste mi včeraj svetovale glede priprave riževe kašice.
Danes po dopoldanski malici (ko sem Luko podojila), sem mu potem pripravila še 50 ml riževih kosmičev (z adaptiranim mlekom). Namen sem mu jih imela dati sicer samo ene 3 žličke za začetek in kaj se je zgodilo? Po 3 žličkah je Luka šele dobro ugotovil, da je pa to nekaj drugega, najverjetneje zelo MNJAM MNJAM, ker potem moja roka ni zmogla več dovolj hitro zajemati iz posodice:)- Pojedel je vse do zadnje žlice, pa še bi, če bi bilo. Sedaj pa samo upam, da ne bomo imeli kakšnih neprijetnih posledic. Po riževih kosmičih sem ga poskušala še malo podojiti, pa je samo parkrat potegnil in ini hotel več, torej je bil sit (upam):zmeden2:
Je pa tole pripravljanje z mlekom res zoprno, še posebej, če drugače adaptiranega ne uporabljaš. Na strečo smo ga imeli še nekaj doma (tako za vsak slučaj). Mogoče potem, ko bo pojedel cel obrok riževih kosmičev, potem se bo to splačalo. Zato smo šli danes vseeno kupiti še od Alette, ki se pripravljajo z vodo. Bomo videli, če bodo tudi te tako mnjam, mnjam. Če bo vse OK, mu jih bom začela dajati pred spanjem in potem upam, da se bo kaj manj zbujal.

Lp, Boni




Natas@ -> jedli riževe kosmiče (12.4.2005 14:02:56)

:bravo:




urši* -> jedli riževe kosmiče (12.4.2005 14:03:18)

:bravo::bravo::bravo:mi jih papamo že skoraj 14dni!
dane in včeraj pa sem mu dala hippovo sadno kašo in ji tudi rad je!pa ni blo nobenih problemov!!!:bravo::bravo:




tinčica -> jedli riževe kosmiče (12.4.2005 14:08:24)

jaz sem našemu dala že zdaj pri 2,5 m predno je šel spat. naš fantič ima že skoraj 9 kg in ga nismo mogli nasitit je jedel skoraj vsako uro.
zdaj pa zvečer po kaši spi 5 ur in je čist ok.
malo me je bilo strah ampak so me sodelavke prepričale da glede na njegovo kilažo lahko začnem malo dodajat riževe kaše.
lp




Taj -> jedli riževe kosmiče (12.4.2005 14:36:37)

:bravo:,

čestitam novopečenemu štirimesečniku:torta: (naš Lan tudi danes praznuje, zato sem si zapomnila!). Mi smo tudi poskusili in sicer z mlečnim gresom Alete. Malčku je zapasalo, da je bilo kaj:)-! Bi kar jedel...Danes sem mu pa prvič skuhala korenčka, se je pa bolj pačil:zmeden:, vendar je vseeno prebavil. Počasi torej začenjamo, upajoč da bo tudi naše noči daljše..

pozdravček:rozica:





SISI25 -> jedli riževe kosmiče (12.4.2005 15:03:06)

Jaz sem tudi ravn danes jima dala, samo sem jima dala po flaški. Se ne dojita ampak pijeta že ves čas po flaški. Sta pojedla 80 ml pa še več bi pa nisem upala za prvič dat preveč. Samo jaz sem za prvič naredila bolj redko, da ne bi imeli kakšnih posledic.




Pikca -> jedli riževe kosmiče (12.4.2005 16:25:45)

Kako ste pridni! Živi še pri 6 mes. ne grejo kašice kaj preveč v ritko... ona bi samo pri mami papala, pa tudi po flaški noče ničesar pit. Sicer pa še najraje je krompir in špinačo.
Me pa nekaj zanima; a ve dajete v krompir kaj mlekca? Ali je dovoljeno za tisto malo žličko dati kar navadno mleko ali mora biti nujno adaptirano?
Lp,Pikca




Bejba -> jedli riževe kosmiče (13.4.2005 10:11:31)

:bravo::bravo::bravo: Luka




Stran: [1]