snubitev (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

Micy -> snubitev (12.4.2005 20:07:02)

No naj vam povem še mojo štorijo. Ni me šše uradno zasnubil se je pa izdal.
Na morje greva v tunizijo, in zanč smo bli na eni fešti in se ga je mal napil, mi poklenknu pred celo gostilno polno folka in se zadru da me ljubi in da če bi se poročila z njim, no jest valda sm rekla da nej ustane ker itak sm mislna da se norca dela. Ampak pol mi pravjo, PIJANA GLAVA RESNICO GOVORI, in k smo se pelal domov je bil čist bogi in drugo jutro k se je zbudu sm si mislna sej se nč ne spomni, in on mi reče veš tist sm pa resno mislu sam bom v tuniziji spelu, tko da u bistvu je presenečenje pokvaru.

Zna bit pa full romantik, mi je za novo leto kupu full lepe zlate uhane in jih namotiru na vrtnico, in jest sm vrtnico položila na postlo ga objela in blablbbla, pol sm jo pa iz papirja odvila bi me kmal pa kap, sm pa od presenečenja kr jokat začela.:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:Aja pa vsazga 1 v mesecu mi prnese :rozica:

puncica -> snubitev (12.4.2005 21:17:55)

Vprašal če bi se poročila in dal prstan. To je to, nč kolen pa ne vem kakih litanij. To ameriško sranje mi gre na živce in on to ve:bravo::bravo:

Bejba -> snubitev (13.4.2005 10:44:35)

Midva pa sva ležala v postelji in jaz omenim, da sem žejna. Ker je moj :love: zlat, seveda takoj skoči in mi gre kao po pijačo. Potem pa pride nazaj, poklekne pred posteljo, pokaže prstan in reče: Bi me zela za moža? Jaz pa v smeh, potem v jok in odgovor je bil seveda DA. Potem sva pupila celo buteljko vina.

Je pa rekel, da si je bolj romantično zamislil, ampak ni mogel več čakati ;). Jaz sem bila vesela.

Poroka bo 6.8.2005. Komaj čakava.

Pupica -> snubitev (13.4.2005 10:59:50)

bejba čestitke:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]