Sneguljcica -> ljubusumje (12.4.2005 18:25:06)
|
Živjo! Jz sem bla pred porodom čist kul do tega, da dragi gleda xxx strani na netu...zelo pogosto sva celo skupaj brskala po takih straneh in komentirala. Blo mi je kar fino, da sva tolk odkrita glede teh stvari (kaj je komu všeč pa kera ženska mu je všeč pa zakaj), samo mi je pa podtalno začelo najedat samozavest...po porodu se je spremenilo moje dojemanje tega oz. je prišlo na površje to kar se je v meni ves čas nabiralo. Ne vem kako je z drugimi ampak meni paše, da mi daje moški mislat da sem zanj edina...Že prej mi je blo mal bedn pomislat da se "igra" na vse te idealne dekline, da o njih sanjari...zdaj pa mi je direktno slabo...Že itak se ne počutim niti najmanj sexi takole s podočnjaki do tal, vsaj 25 kg viška, krvavo rdečimi strijami na vseh možnih koncih, zaraščenimi intimnimi predeli...potem pa vidim kako se naslaja nad 18-20 letnicah, ki izgledajo enaasčrtico-vse tako idealno vitke, zdepilirane...niti približno podobne meni...Če ga vzburja tak tip žensk in se križa nad vsemi močnejšimi, starejšimi, kosmatimi...kaj za hudiča naj bi mu bilo na meni sexi????? Če me pa ker vpraša, če mogoč jaz tud ne pogledam rada kerga hot tipa pa lahko povem, da mi noben na netu al pa od slavnih ni tako všeč, da bi o njem sanjarila...jaz ko sem z nekom sanjarim o njem...drugače ne vem zakaj bi bila z njim.:zmeden2:
|
|
|
|