Zobozdravnica v Črnomlju (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Otroci

Sporočilo

resika -> Zobozdravnica v Črnomlju (15.1.2009 8:33:39)

Živjo!

Ima mogoče katera izkušnje z novo zobozdravnico na otroškem oddelku v ZD Črnomelj? Mi zdej izbiramo zobarja za otroka, pa sem slišala, da je nova in da je ok. Me pa zanima, če ima kdo izkušnje z njo in kaj meni. Meni je med drugim tud pomembno, da je prijazna in da otroka ne prestraši pred zobarjem, saj je naš star dve leti in mu bo to prvi obisk pri zobarju.

Hvala za odgovore.

2.2. -> RE: Zobozdravnica v Črnomlju (15.1.2009 8:36:12)

oj...

a je kakšna nova? za staro sem slišala same slabe besede. zaenkrat še ne hodimo k zobarju....bomo videli

resika -> RE: Zobozdravnica v Črnomlju (15.1.2009 11:08:54)

Saj k stari sem še sama hodila kot šolarka, pa je bla vse prej kot prijazna. Zdj je pa baje dr. Žalčeva. Saj sploh ne bi vedla, sm mi je sestra od mojga zobarja to povedala, ker sem se dogovarjala da bi malega prpeljala k njemu. Sm je ona rekla, da je boljše da otrok hodi, k enemu zobarju in da je kao ta ta nova prav rojena za otroke. Zato pa tud preverjam, če je to res.

Petr_a -> RE: Zobozdravnica v Črnomlju (15.1.2009 11:11:20)

prijateljica mi je včeraj rekla,da je to hčerka od Pavičičeve.če je to res,je potem mlada.ne vem,k njej se ne bi odločila,jo  poznam in jo bolj tko nesigurna,nedostopna...saj je prijazna in vse,ampak mi ne sede.
Mi imamo zobozodravnika v NM-ju,mislim da kastrevec za starejšega in za mlajšega šenk-erpič-kot sem videla ona tudi svetuje na MON-u ;)

2.2. -> RE: Zobozdravnica v Črnomlju (18.1.2009 7:17:26)

ja samo za vsak pregled da se voziš v nm....[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] saj ni daleč samo enostavno rabi eden od staršev dopust (ki ga lahko težko dobi), da pelje otroka k zobarju. itak pa lahko tam čakaš 2-3h...pa če bo otrok imel kakšne težave; npr. zobni aparat, pa potem vsak drugi teden hodit na preglede.......

no saj za otroka vse narediš samo tako si prisiljen da ga imaš v domačem kraju. Mi zdaj čakamo prvo vabilo k zobozdravniku, samo to gremo itak v nm. potem pa bomo videli, verjetno bo kar v črnomlju imela zobozdtravnika. 

resika -> RE: Zobozdravnica v Črnomlju (18.1.2009 21:12:03)

Kdaj pa dobiš to vabilo, naš bo februarja star dve leti, pa nismo še nč dobili. Vem pa, da je kolegica dobila vabili v nm pr enem letu. Kdaj je pa ta pregled v Črnomlju?

lp

Petr_a -> RE: Zobozdravnica v Črnomlju (18.1.2009 21:14:36)

1.zobozdravnica dela tudi popoldan
2. če nam tukaj ne ugaja in nam ni všeč bom se peljala tudi v mb,samo da bo otroku ok,da se bo zavzela zanj,da mu bo lepo ,da bo pristop takšen kot je treba

vabilo se večinoma dobi pri 3 letih,ampak za dobro otroka se gre k zobozdravniku takoj ko dobi zobek ven in se hodi na 6 mesecev

Petr_a -> RE: Zobozdravnica v Črnomlju (18.1.2009 21:17:36)

Aa,pa nikoli več kot 15 min ne čakamo.

lenika -> RE: Zobozdravnica v Črnomlju (19.1.2009 8:43:05)

A je nova? Ja to je pa super, ker k stari sem še jaz hodila kot otrok in je bila res katastrofalna.
No, poročajte kako boste zadovoljne.

2.2. -> RE: Zobozdravnica v Črnomlju (19.1.2009 20:06:28)

ja prvo vabilo dobiš če ne prej okrog 2 leta. vsaj tako sem seznanjena.

Ronči -> RE: Zobozdravnica v Črnomlju (20.1.2009 6:54:58)

Tudi jaz sem za Žalčevo slišala da je vredu.

btw. dost črnomaljčank je tu gor

lenika -> RE: Zobozdravnica v Črnomlju (20.1.2009 8:59:31)

IZVIRNO SPOROČILO: 2.2.

ja prvo vabilo dobiš če ne prej okrog 2 leta. vsaj tako sem seznanjena.

Naš ga ni dobil, pa bo maja 3 leta. Po moje, da ga dobijo pri treh letih kot tudi za sistematski pregled.
Drugače pa ja, vidim, da nas je kar nekaj Črnomaljčank.

Stran: [1]