Anonimen -> Poroka in finance? (12.4.2005 15:46:35)
|
V77, meni se tvoja ideja zelo dopade. Tudi jaz bi rada imela prihod po nevesto, ampak bo to žal nemogoče. Tudi iz finančnega vidika je vse bolj skopo (še zadnjič me je Frutka vprašala, ko sem ji povedala, koliko so mi rekli, da bo prišel meni na gosta, če bodo za takšen denar gostje sploh siti?). Povabila sva 30 ljudi, in še to same tiste ta ožje sorodnike in za katere si resnično želimo, da bi prisostvovali pri poroki. Zakaj se bova poročila - samo zato, ker se imava rada in nama obema poroka veliko pomeni. V poroki ne vidima zgolj papirja, ampak nekaj več. Saj vem, marsikomu se bo to zdelo čudno, ampak tako sva bila oba vzgojena. Kljub vsemu sem prepričanja, da poroka ni pogoj za srečo. Dvomim, da bi naredila večjo poroko z več povabljenimi, če bi imela več denarja. To se mi zdijo trenutki, ki bi jih bila pripravljena deliti samo z določenimi ljudmi. Vem, kako je bilo lani pri moji prijateljici, ko je imela povabljenih 140 gostov. Sama sem zaradi ganjenosti velikokrat jokala, in kar bojim se, da bo na moji še hujše (sem bolj cmerave sorte). Tisti, ki me poznajo, to vedo, zato se pred njimi ne bom rabla skrivat in me tudi ne bo sram.
|
|
|
|