aleksandra silvija -> RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del (12.2.2009 17:41:47)
|
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka Punce, a se še kateri zbujajo mali sredi noči tam za uro do dve - pa ne v joku, ampak celi veseli? Naša zadnje čase kar pogosto to počne, brca in jamra v postlci, ko pridem do nje, pa oči odprte, nasmešek in miga z ritjo gor in dol... Prej sem imela navado, da sem jo nesla v dnevno in se je malo poigrala, pa je potem spala dalje, sinoči sem jo pa samo k sebi vzela v posteljo, malo sva imele luč, potem sem jo pa ugasnila - sicer še kar dobro uro ni zaspala, je pa bila kar mirna in pridna, samo božala me je itd. Moj sploh ni vedel, da je bila pri nama. Pa razmišlja, da čeprav moram biti v obeh primerih budna, da je boljše tako, da ne greva v dnevno, po eni strani je meni lažje da kar dalje ležim, ona pa bi se morda čez čas naučila, da se ponoči ne igramo. Kaj ve mislite? Naš se ne zbuja, ampak zaspi šele okoli pol polnoči in je do takrat poln energije. Nato se pa še 1 do 2-krat zbudi za dojenje.
|
|
|
|