caligula -> RE: SO POPADKI???? (14.1.2009 23:56:12)
|
Pozdravljeni! Sem v 37 tednu nosečnosti, nekaj dni od tega me je začelo spodaj špikati (tako, da ti zavzvame dih), občutek imam kot da se mi dan na stran, ko se vseden, imam občutek kota da bi me kdo zabodel v zadnjico. Včeraj in danes se količina teh občutkov povečala; na 15 minut, na 10 minut, na 5 minut pa počasoma odneha. Včekrat na dan grem na wc, občutek kot da me tešči na blato, ven pa gre samo malce sape ali pa nič (no enkrat na dan grem na blato normalno). Ko sedim imam vedno občutek kot da bom morala na kmalu na blato. Še to: to špikanje oz krči trajajo par sekund (2,3 sekundi in ne več). Tudi spodaj me večkrat malce zaboli (kot da bi me bolela kost-enako kot prvi dan menstruacijo). Sluz imam tudi kar povečano! Tiste ki ste dale to skozi, mi lahko prosim opišete, en popadek traja par sekund ali 40 sekund?? Kako veš da je to pravi popadek??? Je imela kaka podobno situacijo kot jaz? Ne vem ali je prebava, popadek, prepih??? tkole je mene zadnje 2 tedna pred rokom pošteno špikalo da mi je jemalo dih pa so vsi v p. govorili da dokler mi voda ne odteče in dkler se ne odpiram ,da je vse pod kontrolo... rodila sem 13 dni preko roka, s carskim rezom, mali pa je imel na glavici in ima še vedno odrgnine, ker se je zaletaval v steno in rinil vn pa se nisem odpirala, in to je rinil predvidevam 2 tedna... pa še med rojevanjem je nehal dihati itd, zdaj je vse HB ok ampak ne smem se spomniti kaj so delali z nama... srečno
|
|
|
|