|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
12.4.2005 11:41:54   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   oktoberčice...
12.4.2005 11:46:49   
Udb
Ojla!
Ne bit živčna!!! Veš kako bo lepo ko si boš ogledala svojega :duda:?!?!?!? Nekaj čudovitega!!!! Ti kar vprašaj kar si boš sproti spomnila! Živčnost škodi!!!

Tole vreme nas vse dela lene in brez energije! Plus nosečnost = lenoba na kvadrat!!! :)- Saj bo bolje - brez skrbi!!

Tudi moje kg še stojijo - se nič ne sekiram! Kmalu jih bo preveč! ;)

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   oktoberčice...
12.4.2005 11:53:38   
muriel
zivijo!

kako, kaj, zakaj; kaj je treba sprasevat na NS?! :)

jaz tudi nisem se bila, se pa tudi nic ne pripravljam; ze tako se mi zdi, da mi vse te informacije z RR in drugod vcasih zelo škodijo, ko začnem razmišljat o vsem slabem, ki lahko pride.

jaz bom samo ležala, gledala in ob tem uzivala! a lahko?

Neposredna povezava do sporočila: 3
   oktoberčice...
12.4.2005 11:55:07   
Udb
muriel, nič ni treba vprašati! Lahko pa, če te kaj zanima!! ;) Meni je bilo tako lepo! Itak je G vse povedala sproti, opisala organe, pokazala rokici, nogici,... če te pa kaj posebnega zanima pa pač vprašaš!

Neposredna povezava do sporočila: 4
   oktoberčice...
12.4.2005 12:27:53   
žužu
očitno nisem edina, ki je iz dneva v dan bolj lena. prav grozno je že tole. nič ne naredim, najraje bi samo ležala in ležala. komaj čakam, da pride tista faza, ko si poln energije...

Neposredna povezava do sporočila: 5
   oktoberčice...
12.4.2005 12:54:51   
pi
Tudi jaz sem takooooooooooo utrujena. Vsak dan komaj čakam da bo ura 16h da grem domov.
Danes ob 16 h imam NS, že cel dan sem zaradi tega tako napeta.
Upam, da bodo rezultati vredu.

Neposredna povezava do sporočila: 6
   oktoberčice...
12.4.2005 13:00:55   
Tejčika
jaz pa sem tako dooobre volje,...utrujenost je skoraj minila, slabosti tudi.
boste videle, še sonček posije in bomo poooolne energije:bravo:

pridkane bodite:love:

Neposredna povezava do sporočila: 7
   oktoberčice...
12.4.2005 13:21:29   
Eja_1
Tako dobre volje sem bila včeraj po prihodu iz LJ.:bravo:
Danes zjutraj pa smo imeli žurko pri zajtrku:hudicek:... bilo je vsega: kreganje:(, jeza:grrr:, jok:((... me je možiček komaj umiril in potolažil... a se po tistem že cel dan čudno počutim... glava me boli in tišči me v bušiju:zmeden:
Vem, da se ne smem razburjat, ampak kaj čem, če je enim okol mene vseen in mi ne želijo nič kaj dobrega...
Se bom skušala pomirit in skulirat samo zaradi bejbice:duda:
Pozdravček, E.

Neposredna povezava do sporočila: 8
   oktoberčice...
12.4.2005 13:27:15   
Natka1
Se pridružujem večini z lenobo, z vzrokom nosečnosti, slabega vremena in po vrhu še nizkega pritiska.

Upam, da bo vsaj sonček kmalu posijal ...

Moje počutje sicer zelo normalno, nič posebnega. Slabo mi ni več, upam, da mi tudi ne bo, s kilogramčki nimam težav, vsaj za enkrat ne. Sem bolj ali manj na istem že od samega začetka. Jutri se veselim NS.

Pozdravček vsem
papa

Neposredna povezava do sporočila: 9
   oktoberčice...
12.4.2005 13:28:36   
pi
Kako vam to uspeva da imate vedno iste kg ? Jaz pa sem vsak dan težja ? Do oktobra bom kot :pujs:.

Neposredna povezava do sporočila: 10
   oktoberčice...
12.4.2005 13:52:27   
žužu
neč skrbet glede kg. jest imam itak 10 kg podlage, tako da sem res srečna, da se še nisem nič zredila.
prvič, ko sem bila noseča, sem pa štartala s 5kg premalo, sem pa kuj pridobila teh pet, pa še +5 do 20t.
tako da upam, da mi bo uspelo tokrat bolj malo pridelat, ravno obremenjevat s tem se pa ne mislim, bo šlo potem vse dol, nič bat! važno je, da je vse okej z nami in z našimi:duda:

Neposredna povezava do sporočila: 11
   oktoberčice...
12.4.2005 14:08:03   
bambi
Tudi jaz sem takšna, da bom ravno dol padla, tako sem utrujena... Sedaj šibam po izvide, da jih jutri nesem s seboj v bolnico (odddelek rizične nosečnosti), kjer mi bojo naredili nuhalno.... Me je že ful strah, pa zvija me, pa......

Meni je še kar slabo, samo kg pa tudi šibajo po svoje.... ne vem zakaj imam kljub slabosti tak apetit, me bo res razneslo, zizike imam že take, da me prav koža srbi, se mažem kot nora, upam da ne bo strij po njih :zmeden::zmeden::zmeden::zmeden::zmeden:

Punce a ste videle moj album, kakšna sem bila kot majhna Bambi :)-:)-:)-

Ena je napisala da ji je ful do seksa, meni pa zvečer ko se vidima sploh ni, no, nasploh mi sedaj ni to :sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:, upam da bom v 2. tromesečju vse nadoknadila....

Bambi

Neposredna povezava do sporočila: 12
   oktoberčice...
12.4.2005 18:43:28   
MojcaG

jaz sem tako utrujena že celo nosečnost, oziroma sem bolj brez volje kaj ustvarjat kot brez energije.. mene še vedno muči nespečnost. moja trenutno naj hrana je sladoled z jagodami.. :) vsaj enkrat na dan moram to jesti.. slabost me pa še kar ni dokončno zapustila, ne vem, kaj se tako obira no. :)-

še šest dni do ns... komaj čakam..

imejte se lepo!

Neposredna povezava do sporočila: 13
   [Brisano sporočilo]
12.4.2005 20:57:54   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?