lilka -> Naj donosim ali splavim? (14.1.2009 12:45:05)
|
Sem v 13 T nosečnosti. Zanosila sem nenačrtovano kljub špirali(maternični vložek), ker moj G. skozi ni bil jasen kako in kaj, sem ga zamenjala in ta novi mi je dal napotnico za podrobni UZ v bolnici. Tam so mi včeraj ugotovili ,da je špiralo še notri in me danes naročili na ponovni pregled. Zjutraj so imeli posvet, potem pa sta me pregledali 2 G. Stanje je pa takšno, da se morem sama odločit ali bom donosila, ali bom splavila. Če se odločim za nadaljevanje nosečnosti, je nosečnost lahko rizična, ker ne vejo točno kako je s špiralom, ker notranji pregledi niso več mogoči, povzroči lahko SS ali pa močna vnetja, ali pa tudi ne, vse je pod vprašajem[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] . Druga možnost je glede na to, da nosečnot ni bila načrtovana in da imam že enga otroka in da je nosečnot rizična, da splavim. Sama se morem odločit in odločitev je težka. Po eni strani, sem se zdej komaj privadila in sprejela to, da bom imela še enega otroka, ker je bila nosečnost zame šok, in zdej je že tako velik, po drugi strani, si pa ne želim tvegane nosečnosti, ker me bo to ubijalo, ko bom samo gledala, kdaj bo kaj narobe., G. pa tudi ne morejo rečt kako bo potekalo, samo ugibajo lahko glede na UZ. Včeraj je rekla, da slabo kaže, danes je tadruga rekla, da ne kaže tako slabo, jaz pa naj znorim.... Sej vem, da se morem sama odločit, ampak zelo mi paše o tem govorit, ker mi je prav slabo že danes.....mislim, to so pa tako težke stvari zame.....
|
|
|
|