smigli -> RE: Je komu to še všeč? (15.1.2009 10:37:09)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ribica RR Klekljanje ni isto kot kvackanje! Idrijska cipka pa zal ni kvackana, ampak je klekljana. In zame imajo te stvari dosti vecjo vrednost, ker vem, koliko dela in potrpljenja moras v to vlozit (no, pa ker kvackat pac ne znam, klekljat pa). Tako da delanje norca iz tega, da bi mogla biti idrijska cipka v skoljki, je malo mimo. Aja, klekljanih prtickov pa ne dajemo na mizo, svoje imam v okvirju oz. pospravljene v mapi. Kvackane, ce sploh kaj imamo, imamo pa v predalu. Ah dej no, pa ne tega tako resno jemat. Poznam razliko med enim in drugim, oboje sem v rosni mladosti že delala, ampak mi ni všeč, no idrijska čipka morda malo, v pravem kontekstu. Spoštujem ročna dela, sam to še ne pomeni, da jih dajem na rastavo po svojem domu. Meni je znak nespoštovanja bolj dejstvo, da nekomu jasno poveš, da ti to ni všeč in ta ista oseba to na veliko podarja in za vsako ceno vsiljuje ( to se je meni dogajalo do nedavnega). Na začetku sem ji vljudno povedala, pri tazadnjem prtičku pa že mal bolj jezno. Glede WCja pa se opravičujem če sem koga užalila, je bil pač hec.
|
|
|
|