sanya -> RE: nerazumljiv izvid (14.1.2009 12:44:40)
|
ja hvala za vzpodbudne besede. No, zdaj mi ni čist jasno, ker mi je bilo povedano da imam poškodovano vrečko oz.mehur , zato krvavitev. No zdaj je že samo rjav izcedek na papirju, ampak to traja že 3 teden. So mi rekli, da ta hematon ni težava ampak poškodba vrečke, kar pa očitno na izvidu tega ni zapisano. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] Sem vprašala, ker nisem razumela besede intaktna in sem mislila da to pomeni to- poškodba vrečke. Ja baje bi naj imela posteljico, ki zapira matr.vrat. Ampak to mi je bilo rečeno pred 1 mesecem na ultrazvoku po 1 krvavitvi, po tem pa nič več (krvavela sem v 15 t in 17 t). Zdaj je "problem" mehur,ki lahko poči- povedano na zadnem ultrazvoku. Zdaj sicer počivam dan in noč, kajti sama zdaj več ne vem kaj bi naj bilo res narobe, kajti v bolnišnici se je zvrstilo kar nekaj gineg.pri ultrazvoku in vsak je povedal drugače oz. da se bo to poštimalo, zdaj na zadnjem ultr.me je pa kar malo stisnilo zaradi ugotovljene poškodbe vrečke. Zdaj samo čakam kaj se še lahko zgodi. Sem pa v 19 tednu nosečnosti.
|
|
|
|