Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kavica za dobro jutro 14.1.2009 9:49:24
|
|
|
|
Kerensa*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Vrtnica79 ti pa imaš pogoste pauze Kaj 'čmo, hitro se utrudim, ker nisem navajena fizičnega dela. Pa še v kopalnici sem našla likalnik, na katerem piše "električki naparovački žehlička" in sem skoraj crknila od smeha.
|
|
|
|
RE: Kavica za dobro jutro 14.1.2009 9:49:59
|
|
|
|
Udb
|
IZVIRNO SPOROČILO: neva6 IZVIRNO SPOROČILO: Udb Dan! Brrr, kakšno vreme! Bi človk mislu, da ob vsem tem mrazu ne bo tulk virusov na pohodu. Ma kaki. Mici čist prehlajen, bogi, kašlja, šmrka, vročinka, danes zjutraj se je pa zbudil še s čisto vnetimi očmi. Kr neki. Ojla Udb, vidim, da imate pestro, sezonske prehlade.Mi smo jih dali čez, sedaj pa nas lovijo novi. Mah, odkar je v vrtcu je itak skoz neki. Saj zdaj je bil več kot 2 tedna zdrav (ker je bil doma ), po 1 dnevu vrtca pa spet čist bogi. Ne vem no.
|
|
|
|
RE: Kavica za dobro jutro 14.1.2009 9:50:00
|
|
|
|
Vrtnica79
|
IZVIRNO SPOROČILO: shorty še za vas ena zdej grem pa malo za kosilo prištimat pa pridem nazaj hvala jaz pa morem prvo še do trgovine skočit, ker imamo že čist izropan hladilnik
|
|
RE: Kavica za dobro jutro 14.1.2009 9:51:35
|
|
|
|
Vrtnica79
|
IZVIRNO SPOROČILO: Volga Jaz pa malo malcam, pa gledam skoz okno, kako nič ne pada saj pri nas tudi več nič ne gre. Samo pa je vse belo, ga je čez noč zgleda toliko napadlo
|
|
RE: Kavica za dobro jutro 14.1.2009 9:53:15
|
|
|
|
Vrtnica79
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* "električki naparovački žehlička" ta pa je res močna
|
|
RE: Kavica za dobro jutro 14.1.2009 9:53:49
|
|
|
|
Kerensa*
|
Ja saj če ne bi bila slikca na škatli, da je likalnik noter, ne bi imela pojma, kaj to imam sploh.
|
|
|
|
RE: Kavica za dobro jutro 14.1.2009 9:58:12
|
|
|
|
Shorty_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* IZVIRNO SPOROČILO: shorty zdej grem pa malo za kosilo prištimat Kosilo ob 9:48? ja skuham pol si pa v službo nesem mojadva pa počaka da pojesta ko prideta
|
|
|
|
RE: Kavica za dobro jutro 14.1.2009 9:58:52
|
|
|
|
Kerensa*
|
A, tako. Sem se že ustrašila, da boste zdajle jedli.
|
|
|
|
RE: Kavica za dobro jutro 14.1.2009 9:59:16
|
|
|
|
Shorty_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Vrtnica79 IZVIRNO SPOROČILO: Volga Jaz pa malo malcam, pa gledam skoz okno, kako nič ne pada saj pri nas tudi več nič ne gre. Samo pa je vse belo, ga je čez noč zgleda toliko napadlo pri nas še vedno sneži k pr norcih
|
|
|
|
RE: Kavica za dobro jutro 14.1.2009 9:59:59
|
|
|
|
Shorty_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* A, tako. Sem se že ustrašila, da boste zdajle jedli. da pa zjutraj konzumiram kaj drugega kot kavo pa samo bruham, pomojem, nisem jz za preveč jutranja hranjenja ponavadi
|
|
|
|
RE: Kavica za dobro jutro 14.1.2009 10:00:16
|
|
|
|
Shorty_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Vrtnica79 IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* "električki naparovački žehlička" ta pa je res močna
|
|
|
|
RE: Kavica za dobro jutro 14.1.2009 11:54:45
|
|
|
|
smigli
|
Evo mene, danes se mi ne da niti riti premakniti, me daje virus lenoba..... Ker je za jutranjo kavo prepozno, pa bom dala na ekran tole predstavljajte si zvrhano skodelico vroče slastne čokolade ( mi nagaja lepilo ) vroča čokolada, za hladne dni
< Sporočilo je popravil smigli -- 14.1.2009 11:56:17 >
|
|
|
|
RE: Kavica za dobro jutro 14.1.2009 12:09:32
|
|
|
|
haloze
|
Pri nas pa gre z neba babja kaša. Podarjam vam opoldansko kavico, ker ste jutranjo tak že spile .
|
|
|
|
RE: Kavica za dobro jutro 14.1.2009 12:10:14
|
|
|
|
Vrtnica79
|
smigli, sem pravkar kupila lepilo - a tako čokolado si mislila
|
|
RE: Kavica za dobro jutro 14.1.2009 12:41:03
|
|
|
|
Lea70
|
Poglejte skozi okno. Kako so lepe in velike. Taprave snežinke. prov paše zdraven.
|
|
|
|
RE: Kavica za dobro jutro 14.1.2009 12:55:02
|
|
|
|
smigli
|
IZVIRNO SPOROČILO: Vrtnica79 smigli, sem pravkar kupila lepilo - a tako čokolado si mislila ja, mmmm diši
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?