|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ali tudi vas kar naprej tišči...
12.4.2005 9:51:44   
tina_klementina
Zanima me, če tudi kako drugo, ki je v drugem tromesečju, kar naprej tišči lulat. V knjigah sem prebrala, da naj takih težav v tem obdobju ne bi bilo. Sama sem v 21. tednu in že kakšna dva tedna opažam, da me kar naprej (prav neznosno) tišči lulat. Ko pa grem, se izkaže, da mehur sploh ni tako poln. Nimam pa nobenih težav, da bi me kaj peklo ali bolelo, ali da bi bil urin spremenjen. Samo to tičanje kar naprej. Malo me je strah kaj še bo, če me že zdaj tole tako muči...
Neposredna povezava do sporočila: 1
12.4.2005 10:10:24   
POLY77
JA TUDI JAZ SEM V 21T IN IMAM ENAKE OBČUTKE. ŠE POSEBEJ KO SE ULEŽEM, POTEM MORAM VSTATI ZA TISTIH PAR KAPLIC....:hudicek: JAZ SEM PRI PREJŠNEM PREGLEDU IMELA BAKTERIJE V URINU, PEČE ME NIČ, TUDI BARVA SE MI ZDI OK. BOM VIDELA JUTRI. LP

(odgovor članu tina_klementina)
Neposredna povezava do sporočila: 2
12.4.2005 10:10:49   
pufi 2003
jAZ SEM SICER V 6 TEDNU PA HODIM VELIKO BOLJ POGOSTO LULAT KOT PONAVADI. MISLIM, DA JE TO KAR SE TEBI DIGAJA ČISTO NORMALNO PRI VSAKI NOSEČNICI.
UŽIVAJ NOSEČNOST IN LEP POZDRAVČEK!

Neposredna povezava do sporočila: 3
12.4.2005 10:17:03   
tulipan
Tudi mene tišči, pa ponoči vstajam in tudi zaradi tega slabše spim..
Ni kaj, maternica se širi..pa :nosecka:tudi!
LP

Neposredna povezava do sporočila: 4
12.4.2005 10:18:46   
mujcek
tudi jaz sem nekje v 6 tednu, pa bolj pogosto letam; še najbolj me moti nočno letanje :zmeden2:

Neposredna povezava do sporočila: 5
12.4.2005 10:34:23   
Tina31
Sem v 7.mesecu, lulat me pa tišči kar naprej že od 23.tedna dalje.Prav tako kot ti praviš-par kapljic.
To je čisto ok, ker plod že pritiska na mehur.

Neposredna povezava do sporočila: 6
12.4.2005 10:51:14   
teta beta
Ja, jaz sem noseča 19t, pa hodim veliko bolj pogosto kot na začetku. pa ne kapljice, ampak čisto zares!!! sploh ne vem, od kod se jemlje...

Neposredna povezava do sporočila: 7
12.4.2005 11:04:07   
špelin@
teta beta, jaz že celo nosečnost hodim nonstop lulat in to veliiiike količine :ups: Res je tudi, da ogromno pijem - pa saj sem tudi pred nosečnostjo ;)

Kamorkoli grem, pa magari samo do zdravnika, vsepovsod najprej iščem najbližjo WC varianto :)-

:rozica::rozica::rozica:

Neposredna povezava do sporočila: 8
12.4.2005 11:12:36   
tina_klementina
špelina@, tudi sama imam občutek, da povsod iščem samo še WC:) Ampak najbolj mi je žalostno, da moraš v zdravstvenem domu vedno še prej izprosit ključ. WC-je tako skrbno zaklepajo...

Neposredna povezava do sporočila: 9
   [Brisano sporočilo]
12.4.2005 11:21:24   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 10
12.4.2005 12:03:17   
drejci
..tudi jaz se vam pridružujem...:)-:)
lp:rozica:

Neposredna povezava do sporočila: 11
12.4.2005 13:10:27   
Anonimen
Sem v 28t. in mislim da bom znorela. Kar naprej hodim lulat. Saj sploh nevem če se mi splača hodit iz kopalnice ven ker ko se vležem že moram it.

Neposredna povezava do sporočila: 12
13.4.2005 8:48:51   
Sugy
Tudi jaz sem se čudila da tolk lulam, k pa vsepovsod piše, da po prvih treh mesecih to mine... No pri meni je veliko huje kot prej! Ni pa problema pri zdravniku dati vodo.. kadarkoli :)-:)-:)-

Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?