Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Dobro jutro septemberke in ostale 12.4.2005 10:49:30
|
|
|
|
teta beta
|
dobro jutro oz. zdaj bo že kar dober dan! Moj trebušček je še vedno tako-tako, do prejšnjega tedna pa sem se zredila nekje 2-3 kg. Jutri grem že v 20. teden in komaj že čakam, da začutim brce. Spet se moram pa okregat in se proglasit za navadno kozo, ker se še vedno nič ne mažem. Zdaj se moram pa res počasi začet. Z mojim se morava počasi spravit in si ogledat "štalce", da se odločiva, kje bova. potem bo treba pa začet delat... lep pozdrav na ta deževen dan!
|
|
|
|
Dobro jutro septemberke in ostale 12.4.2005 11:38:24
|
|
|
|
Dadi
|
Hojla! No kolikor morem počivam in se ne pretegujem. Kajti vsake toliko me malo špikne tam spodaj.Jaz sicer pravim da je to lulček(ker pri prvi tega špikanja ni bilo) čeprav se moj dragi ne strinja.:)- Pravi da bo še ena punčka. Drugače sem se zredila za 4 kg in sem v 19. tednu. Trebušček se mi že malo pozna...proti večeru se mi zdi da me še bolj napihne. K da bi mela noter kakšen balon.:)- Prešnji teden smo se spet slikali in naš malček palček je Ok, veselo raste in celo v četrtek sem ga začutila kako je parkrat pobrcal. V pozdravček sestrici in očku.
|
|
|
|
Dobro jutro septemberke in ostale 12.4.2005 12:08:00
|
|
|
|
drejci
|
Živjo, ...ja tudi meni se majčkeno že pozna trebušček9nebesa sem v 17tednu....naslednji pregled imam 21.4. in upam, da se bo takrat že videl spol, me ful zanima, ker bi rada pikico klicala po imenu, se mi zdi bolj osebno, ko se pogovarjaš:)- Tudi jaz se pridno mažem z mandljevim oljem, sem pa slišala, da je baje jojobino olje full dobro,..bomo nabavili:) Počutim pa se drugače kar dobro, le pri določeni hrani me včasih mal matra in me full tišči v želodcu:( Veselim se že tudi dni, ko bom začela čutit našo malo :duda:9nebesa pozdravček tudi od naju:rozica:
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kateri so prvi znaki začetka poroda?Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?