Moje slikice! (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

bambi -> Moje slikice! (12.4.2005 8:47:41)

Punce končno sem si uspela narediti mali albumček s 3 svojimi slikami ko sem bila majhna.... :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

Poglejte kakšna sem bila.... a mislite, da mi bo otrok podoben???? Joj joj joj, kot dojenček sem bila lepa, ampak potem pri 1. letu :zmeden::zmeden::zmeden:....

PiaM -> Moje slikice! (12.4.2005 9:06:52)

Cool komentarje si napisala, sem se malo nasmejala.
Vsak otrok je lep, tvoj bo zate najlepši, sem prepričana...
:rozica:

cmokec -> Moje slikice! (12.4.2005 9:08:31)

Bambi, lepe slikice. :rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

Naša Sara je bila kot dojenček zelo podobna moji sestri, sedaj pa je podobna le sama sebi. pa je najbnolj cortkana. :)-:bravo::)-

pupika -> Moje slikice! (12.4.2005 9:11:17)

:bravo::bravo::bravo:

Bambi zadnja mi je najboljša, res bi morala bit kot Heidi.:)-:)-:)-

biba77 -> Moje slikice! (12.4.2005 9:27:18)

:bravo::bravo::)-:bravo::bravo::)-:bravo::bravo::)-:bravo::bravo::)-:bravo::bravo::)-:bravo::bravo::)-:bravo::bravo:
Si mi priigrala nasmesek na usta v tem mracnem dnevu.
:bravo::bravo::)-:bravo::bravo::)-:bravo::bravo::)-:bravo::bravo::)-:bravo::bravo::)-:bravo::bravo::)-:bravo::bravo:

anadejka -> Moje slikice! (12.4.2005 10:36:04)

Ejjj full hudo Bambi,oz.Hajdi:)-.Srčkana malčica si bila!!Pa sej so vsi otroc lepi,še najbolj bojo pa naši,ki jih tako komaj čakamo.

Sam Bambi si dala pa full dobro idejo.Full bi blo fajn,k bi nas še več punc odprl albume s slikcami našega otroštva.Kva bi se nasmejal;).

aljča -> Moje slikice! (12.4.2005 10:57:26)

Cukrček:rozica::rozica::rozica:
Upam, da bo:duda:cela mamica.
L.p. Alja:metulj::metulj:

tinkamiška -> Moje slikice! (12.4.2005 13:04:57)

Hihihihi Bambi, komi čakam, da boš dala slikice od svoje pikice zraven pol bomo pa primerjali...:)

Tinka

špelin@ -> Moje slikice! (12.4.2005 17:00:44)

Kakšne luštne slikice :bravo::bravo::bravo:

BlankaT -> Moje slikice! (12.4.2005 21:24:42)

Super slike! Prepričana sem, da vama bo obema podoben. :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::rozica:

Blanka

Stran: [1]