|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   novemberke
12.4.2005 8:44:06   
wawa
Ma a veste kaj da se mi ne da vsakič sprot na tretjo stran preklaplat........

Torej Mojca :bravo::bravo::bravo::bravo: za UZ, upam da boš čim lažje dočakala NS, kaj veš mogoče boš pa imela srečo in boš vidla spol;)

Jaz sem trenutno full jezna nase, sem se med vikendom prehladila in sem danes ostala doma, čeprav bi res res res morala biti v službi, ampak raje počakam en dan, da se prehlad poleže, da ne bom jutri na pregledu vsa boga.

Jutri mam prvi UZ in me že pošteno matra,.........:zmeden::zmeden::zmeden:živčna sem ko sto :hudicek::hudicek::hudicek::hudicek:.......

Neposredna povezava do sporočila: 1
   novemberke
12.4.2005 8:48:19   
Teni_
No, pa saj jaz niti nisem tako neučakana glede spola, ker mi je tako ali tako vseeno. Moj pa si fantka želi. Še od 1. Jaz pa bi imela fantka, ker punčko imamo, samo punčko pa bi tudi imela.

Glej, da jutri javiš, kako bo. NS imam 4.5. ob 16:30, tako, da bo ati lahko zraven, pa na kaseto bomo dali posnet,da bodo lahko še dedki in babice pogledali.

Hito čajeka spit z medom, da bo prehlad čimprej minil.

LP,
Mojca:nosecka:

(odgovor članu wawa)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   novemberke
12.4.2005 8:58:05   
wawa
Ma ja čaj :kava: ja, sem ga popila že eno galono, mislim da mi je :nosecka: malo oslabila imunski sistem, saj sem bila prej zelooooo redko bolna, tako redko da kadar sem bila mi skorajda niso verjeli da sem;););););)

Bo že, malo limonice pa čaja pa bo...........zdravil itak nisem skoraj nikoli jemala, saj sem alergična na antibiotike in sem zato dobila fullll odpora do vseh zdravil:zmeden::zmeden::zmeden::zmeden::zmeden:

Ti uživej v slikici jaz pa bom v svojem prisilnem dopustu....:)-:)-:)-:)-

Daj mi še nekaj povej.....brez tvojega čakanja na G včeraj kako dolgo traja pregled?

(odgovor članu wawa)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   novemberke
12.4.2005 9:04:35   
Teni_
Mislim, da nekje 20 - 30 minut. Če odštejem tisto kar sem bila pri sestri. Približno nekaj takega. JE kar fajn moja ginekologinja in marsikaj pove.

Samo so pa bile včeraj vse totalno zmedene. Najprej sta mi sestri hoteli dat kontracepcijske tablete, pa sem jima prej povedala zakaj sem prišla. Potem je bila pa še ginekologinja rahlo zmedena. Sem prišla noter, pa mi pravi tako čisto začudena: A vi ste pa drugič noseči, pa ne boste rodili? Si lahko predstavljaš, da so mi skoraj oči ven skočile in mi ni bilo nič jasno. Potem pa jo je sestra opomnila, da piše, da je zaželjena nosečnost. Čisto so bili zmedeni, se vidi, da je bila gužva.

LP,
Mojca:nosecka:

(odgovor članu wawa)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   novemberke
12.4.2005 9:32:41   
Majči
Pozdravljene,

Tudi jaz sem v 10 tednu in 4 dni, počutim se kar vredu le manjša slabost in apetit me mučita. To je moja druga nosečnost. Rok imam 3. novembra in upam, da bo ta čas hitro minil in predvsem brez zapletov. Nuhalno svetlino in dvojni hormonski test imam pa 25.4. v Ljubljanski porodnišnici. Nadvse upam, da bo vse vredu!
Sem pa od 6 tedna doma, saj sem bila do par dni nazaj zelo prehlajena, vročična......imunski sistem je odpovedal in predvsem zaradi s. splava novembra 2003 z enojajčnimi dvojčki v 8 tednu!
Zdaj sem na bolniški do 6.5. - za naprej bomo pa videli!

l.p.

(odgovor članu wawa)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   novemberke
12.4.2005 9:42:33   
Še ena T
Živjo vsem.

Tudi jaz nestrpno čakam prvi pregled, ki bo šele naslednji teden. Najraje bi se že kar naročila na nS, saj je verjetno potrebno kaj čakati, sem pa že v 8. tednu...

Mihaela, tudi jaz se včasih počutim malo zgubljeno, sploh ker me daje utrujenost, slabo počutje, sem brez energije, kar spala bi... če pa preveč spim, me muči pa glavobol. Saj bo bolje.

Pozdrav.

(odgovor članu wawa)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   novemberke
12.4.2005 9:44:51   
Aja32
ojla,

saj smo po mojem skoraj vsi prehlajeni :zmeden::zmeden:. Pri meni fali polovico kolektiva, tudi jaz sem na meji, da bom obležala... No, saj je to čisto normalno - kakšno je pa vreme zunaj... spet smo v bundah.... Pa da ne govorimo kako :zaspan: dan je...

Drugače sem kar v redu... Edino kar me muči zadnje dni je zaprtost in sem dobila v lekarni "portalak" sirup, ki mi bolj malo pomaga - kvečjemu napihuje...

Mojca - čestitke - samo da je vse v redu...

toliko na kratko... pa, pa A:nosecka:

(odgovor članu wawa)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   novemberke
12.4.2005 10:29:11   
Majči
Glede zaprtosti Aja32 ti moram povedat, da če si v lekarni dobila Portulak, ti povem, da je malo boljši z istim učinkom Prorektal S a oba delujeta šele po vsaj 5 dnevnem rednem jemanjem (vsaj eno veliko žlico po kosilu in eno veliko žlico po večerji) in se ti bo odprlo. Verjemi!
Jaz teh težav zdaj v začetku nosečnosti še nimam in upam, da me ne doletijo, sem jih pa imela nekoč in dobro poznam, te preparate in težavo. Si prebrala, če lahko nosečnice to jemljejo? Jaz ga doma nimam več, če ne bi takoj preverila.
Moraš pa pazit, da ne ješ tako hrano ki napenja (fižol, zelje....) in zraven jemlje še ta sirup.....zna se zgodit, da ti v želodcu nastane revolucija in če si še noseča, to vsekakor ni dobro!

(odgovor članu wawa)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   novemberke
12.4.2005 10:39:44   
Aja32
Majči,
v lekarni mi je rekla, da ga lahko jemljem med nosečnostjo. Sicer ga jaz vzamem samo eno žlico zvečer, pa izgleda, da je premalo. Bom nadaljevala s "kuro", upam, da bo delovalo.

Tudi jaz sem imela že prej probleme z zaprtostjo, ampak sem potem popila čaj "bekunis" in mi je pomagalo. Samo zdaj ga med nosečnostjo ne smem... Donat mi ne pomaga, kvečjemu me črviči po njem.

En lep :zaspan:pozdravček, A:nosecka:

(odgovor članu wawa)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   novemberke
12.4.2005 11:10:13   
Julijana
Majči živjo:bravo:!

A mi lahkon poveš kako izgledajo dvojni hormonski testi :ups:(jaz bom junija 35). Meni je moj G rekel naj premislim glede amniocenteze (a je to isto), po nuhalni 4.5.pa bova kaj več vedela. Ne vem še kaj bom naredila ker mi grejo igle na živce pa še 1%možnost splavitve, pa še vidim da punce čakajo po en mesec:( na teste.
LP vsem puncam srečkam:nosecka::bravo:

(odgovor članu wawa)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   novemberke
12.4.2005 12:51:22   
Majči
Živjo,

Dvojni hormonski test ni nič posebnega le v 24 urah od nuhalne svetline ti morajo vzeti nekaj krvi in dati na preiskavo. Moja g. mi je rekla, da nuhalna in ta test dasta nekje 90% sliko. Če sta ta dva izvida slaba, te avtomatsko pošljejo še na amniosintezo (z iglo vzamejo vzorec plodne vode čez trebuh). Me, ki bomo prej stare 35 let, kot bomo rodile, se prva dva posega delata na napotnico - nič se ne plača. Jaz sem napotnico že dobila od moje g. Če pa bi želela sama opraviti še ta poseg, ne glede na izvide, moraš amniosintezo plačati sama in mislim, da je zelo draga.
Amniosinteza je brezplačna šele po 37 letu oz. če nuhalna in DHT pokažeta slabo.
Jaz imam nuhalno in DHT 25.4. in sem pomalo živčna, kaj bo pokazalo!

(odgovor članu wawa)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   novemberke
12.4.2005 14:48:37   
Julijana
Vidim da smo same 34letnice:bravo::rozica:

Hvala Majči, bom videla kaj bo pri mojem G in upam da me bo dal na dvojne hormonske teste ker me tale AC res ne mika. Moj G mi je edino rekel da je v Grazu ceneje 150.000sit.
Kako pa ste drugač, trebuščki, slabost..., Pri meni se trebušček že vidi (pred drugimi ga lahko še skrivam) prvič v življenju mi je všeč in me ne moti. Slabo pa mi je že pet tednov in najbolj grozno je zvečer:(, pa mozolji so začeli lesti ven :grrr: Še ena T kdaj pa imaš ti PDP oziroma v katerem tednu si.

LPJ:rozica::rozica:

(odgovor članu wawa)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   novemberke
13.4.2005 15:33:02   
Andy13
Ojla novemberke, :)

jaz počasi capljam za vami, saj je moj PDP 30/11. Kar veselo berem in se pripravljam počasi na moj drugi pregled pri ginekologu v sredo 20/4.

Kaj mi lahko napišete kaj se ugotavlja s pregledom dvojni hormonski testi? Kaj je to morda testiranje za Dawnov sindrom? Ginekolog mi je omenil tale pregled in pa NS, pa me je malce zmedel. :ups:

Lep dan še naprej! In pobožajte vaše bušije:duda:
Andy

(odgovor članu wawa)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   novemberke
14.4.2005 8:38:21   
Julijana
Oj andy13
To je test za Dawnov sindrom, vendar je meni rekel moj G da to ni 100%. Najbolje da naredimo te teste in NS pol pa pregledamo rezultate.
Upam da bo vse OK:bravo:!
LP:nosecka:J!

(odgovor članu wawa)
Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?