Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Ginekolog/inja v Ljubljani 13.1.2009 15:44:20
|
|
|
|
jana banana
|
Na fužinah ima ena frej... Drugac pojdi pa v Leonisce, enkrat na let si pa lahko privoscis 20 eur za UZ
|
|
|
|
RE: Ginekolog/inja v Ljubljani 13.1.2009 16:08:48
|
|
|
|
Freycha
|
na leonišču sem bila pa jaz z Dr. Zorkotom najbolj zadovoljna....... hmmm al je bil Zore? Ma nekaj takega se piše......
< Sporočilo je popravil Freycha -- 13.1.2009 16:09:09 >
|
|
|
|
RE: Ginekolog/inja v Ljubljani 13.1.2009 17:12:12
|
|
|
|
artista7
|
ginekologa rabim samo toliko, da je, trenutno ne rabim dati brisa naslednja tri leta, kontracepcijo pa rabim sproti, se pravi vsake 3 mesec, seveda KT. Nosečnosti še ne planiram zaenkrat.
|
|
RE: Ginekolog/inja v Ljubljani 13.1.2009 18:27:18
|
|
|
|
Nur
|
Pojdi v Leonišče (zraven Porodnišnice). Jaz sem s tamkajšnimi G zadovoljna, le ko imaš pregled se načakaš, da prideš na vrsto
|
|
|
|
RE: Ginekolog/inja v Ljubljani 13.1.2009 19:10:22
|
|
|
|
Gina
|
Za bežigradom je zdaj že nekaj časa ena nova, ne vem kako se piše. Po moje še sprejema. Druga za bežigradom je dimnikova, ki je če mene vprašaš ena od bolj strokovnih G v Slo., ki ti ne bo falila diagnoze, ne škrtari z UZ, obvlada v nulo svoj poklic, vendar težko verjamem, da bi še koga vzela, ima vse zasedeno, lahko pa probaš. Drugače imaš v črnučah miheličevo, ampak je pa samo privat. Tudi strokovna, ampak precej "možačasta".
|
|
|
|
RE: Ginekolog/inja v Ljubljani 13.1.2009 20:20:07
|
|
|
|
ZvezdicaZaspanka
|
Tudi jaz sem z ginekologi v Leonišču zadovoljna. Pa meni se ne zdi, da bi mogla ful čakat. Ko sem bila noseča sem bila tudi zelo zadovoljna. Moja ginekologinja je pa dr. Barbara Požlep...super ginekologinja. Zelo priporočam!!! Miheličeva pa...ne vem no, jaz jo ne bi priporočala....se mi zdi, da ji gre bolj za denar, pa možača je pa res. Se mi zdi, da se da dobiti kakšna boljša ginekologinja oz. ginekolog, kot je ona.
< Sporočilo je popravil ZvezdicaZaspanka -- 13.1.2009 20:30:39 >
|
|
|
|
RE: Ginekolog/inja v Ljubljani 13.1.2009 20:55:17
|
|
|
|
felix7
|
v ZD Bežigrad je svetovna zdravnica dr. Lena Žigon. Sicer še jemlje pacientke, ampak če zdajle pokličeš, te naročijo za avgust. Ne vem, kako je, če potrebuješ samo recept. Jaz sem začela k njej hoditi takoj, ko sem izvedela, da sem noseča in sem res super zadovoljna.
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?