Vijoličarka
|
IZVIRNO SPOROČILO: kiss sem pravkar dobila sms,da kaj ji nič ne odpišem in še sem kej užaljena in da Cotke suši v spodnjem nadstropju,tako da ni zavzelo veliko prostora.Halooooo?Ne vem kdo je bolj nor,jaz ali ona? Lahko bi bila v spodnjem nadstropju,zakaj pa nista pa ne vem.Tako kot je napisala Violičarka,tašča živi za otroke in misli da je rojena zato,da je sužnja otrokom.Mislim,da ni hinavska le karkoli naredimo se ji zdi prav,samo da ni prepirov.Oba s tastom še hodita delat in vzgajanje otrok sta dala že skozi,ne vem zakaj bi jo vmešavala v te zadeve.Sicer bom danes povedala ta svoje-vsem.Neumno se mi pa zdi,da bi hodila v podnajemniško stanovanje in jima prepustila vse?Sem pomislila,kaj pa če bi tudi midva imela otroka?Stara sva dost,dohodke imava,... Tale njen SMS je pa res nekaj boljšega. Ampak recimo, da ženska ne ve kaj dela, ker je nihče v življenju nikoli ni postavil na realna tla. Zanimivo, spominja me ne mojo taščo, ki tudi misli, da so drugi na svetu zato, da razmišljajo o njenih potrebah. Če ne, potem je ona čustveno prizadeta in čeprav jih ima danes že čez sedemdeset, je ostala razvajena punčka, ki plane v jok, ko kakšna malenkost ni po njeno. Jaz bi punci lepo povedala, da je čas, da začne razmišljati, da drugi ljudje na svetu niso tu zato, da bi njej ne bilo dolgčas. Namreč, že to da je šla v tvojo sobo, ko tebe ni bilo, je kršenje zasebnosti. In če je tam našla otroška oblačilca in takoj kar določila, da so za njenega otroka, je pa višek samozagledanosti. Kako naj opišem, da je oblačila kar vzela in jih oprala, se niti spomniti ne morem. Ta oblačilca niso bila zanjo in tebi ni treba razlagati, zakaj ne. Ker so tvoja in so bila v tvoji sobi. Lahko pa ji vseeno poveš, da so od tvoje sestre, ki ne želi, da jih uporablja še kdo drug, kakor ti in ona. Resno pa bi se o problemu pogovorila z možem. Tole vse skupaj je 'kr neki'. Če sta šla po svoje, sta šla po svoje. Brat in žena se morata zavedati, da je samo vajina dobra volja, da sta lahko tukaj. Če že ne mislita iti, potem naj gresta v stanovanje tašče in tasta, če je res tam prosta soba. Če se ne bo dalo zmeniti, potem bi šla pa jaz nekam na svoje in se ne bi vračala. Bolje skromno v luknji in lastnim mirom, kot pa v graščini s takole trapasto ureditvijo. Tvoj mož in njegovi očitno ne uvidijo, da to ni za nikamor.