murkica -> RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. (12.5.2009 14:36:50)
|
Drugače sem ok. Počutje je odlično in imam celo občutek, da morda že čutim rahle brcike.. Morda sem s čem zamešala ampak je tako blago žgečkanje... Nimam pojma. Mi je pa moja G dala svečke, ker je rekla, da imam bakterije v vodi in tudi sama sem rekla, da me je zdele dva dni nekaj blago pekla in je rekla, da moramo to odravit ampak da ni nič narobe! Razočarana sem predvsem zato, ker sem upala, d abo naredila UZ in da bi se videlo kaj bomo imeli. Še moj je priletel iz službe, na koncu pa je samo sedel v čakalnici in bi mu jaz lahko povedala po telefonu. No ampak vsaj dolgčas mi ni bilo [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Zdej me že malo prijema, da bi šla kaj kupiti za [sm=duda.gif], ampak vem, da bo za vse še dovolj časa[sm=smiley36.gif]. Bova pa z naslednjim tednom začela preurejati sobo in komaj čakam, da se vse skupaj začne! Pa dons sm kar dobre volje, ker sem vpršala mojo G, če lahko jem pašteto in je rekla, da ni panike oziroma, da vsaj ona še ni slišala, da bi bilo kaj narobe. Rekla je sicer, da naj se izogibam domačim, ker nikoli ne veš, ampak da kakšna Argeta pa tudi ne bo naredila škode. Tako, da sem ful vesela, ker je zdele nisem jedla skoraj 4 mesece in jo že res pogrešam :))) Kako pa si ti kaj Se*? Je že vse nakupljeno?
|
|
|
|