murkica -> RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. (29.4.2009 11:28:00)
|
Evo mene iz kavice... Danes je pa res tako turoben dan, da je za znoret... Prav potrebujem že malo vreme brez dežja in še kakšen sončen žarek, da me ponovno napolni z energijo. Vidim, da ste zopet našle seznamček!!! Zdaj bomo pa res kmalu vse v spodnjem delu seznama... [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Kako lepo se je vse obrnil[sm=smiley1.gif] Jaz bom danes kuhala kar makaronflajš, ker mi je ful zapasal. Nasploh celo nosečnost že sanjam o makaronih in bi bila komot to hrana, s katero bi preživela celih 9 mesecev[sm=jezicek.gif]!!! ... no popravljam, očitno danes ne bom nič kuhala, ker je me je ravnokar klical moj in mi je sporočil, da greva dons vn jest z njegovimi sodelavci :))) Tako, da bo makaronflajš pač padu jutri[sm=smiley36.gif] Upam, da se imate vse lepo in da uživate kljub slabemu vremenu. Jaz sem jutri in pojutrišnjem frej in bomo šli k mojim na vikend na dolensko!!! Če ne bo dežja bomo seveda zakurili kres in uživali!!! No poljubčke vsem pa se definitivno še kaj javim :)))
|
|
|
|