|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  168 169 [170] 171 172   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V.
21.4.2009 10:37:31   
Anonimen
oktavija ti pejt kr pokazat k če maš kakšno vnetje moraš čimprej pocajtat da ne bo šlo na otročka tko da kr pejt se pokazat,ne jaz sm mela 3x sam močnejše krče ta 4. so bili pa popadki to jih pa ne moreš zgrešit al pa zamenjat za krče k me takrat pa res  še pr poprodu me ni tko boleluser posted image drgač pa sm kr ok razen dans ponoč me je trebuh bolel tko da mah ni kej do 24 tedna bo že not zdržal pa če ga bom z rokam nazaj not tiščalauser posted image
ja naš mišek ma zdej nov nick name buškolinčekuser posted image

(odgovor članu pikica36)
  Neposredna povezava do sporočila: 4226
21.4.2009 11:37:36   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77

Morgen!!

Pri nas dobre novice!!! user posted image user posted image user posted image user posted image  Spermiogram imamo bp!!! user posted image user posted image user posted image  Je zdravnik mojmu rekel, da jih lahko 5 naredi če hoče... user posted image user posted image user posted image

Jutri grem k moji G po K, ker sem na začetku cikla in mogoče mi da še prometrium, mi bo povedala vse jutri popoldne!!! Končno se je začelo nekaj premikat!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sonči bejž že enkrat v Rim!!! user posted image user posted image user posted image user posted image
joj kako bi že šla user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za tko odlične rezultateuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 4227
21.4.2009 11:41:52   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: oktavijaSonček85... a še nisi šla v RIM, kaj še čakaš potovanje je dolgo do Rimauser posted image user posted image user posted image user posted image Pohiti in sporoči kdaj bomo dihale....user posted image user posted image
Ja  pot je res dolga samo zgleda da se našmu nič ne mudi user posted image user posted image user posted image Upam,da prej sporočim tle na rr ,čene pa pošljem sms spps pa vas bo ona obvestila (upam)user posted image ,ker od druge k  še od špelke pa nimam cifreuser posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu oktavija)
Neposredna povezava do sporočila: 4228
21.4.2009 11:41:53   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: oktavija

Dan!!!
No sej sem se dolgo premišljala če bi pokazala...in evo ga moj goli trebušček...čeprav mi je malo nerodno user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image
20T 2D

Tako pa izgleda oblečen buši...user posted image user posted image user posted image temu pa ni nerodnouser posted image
user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kako lepe bušije mate,se prav spovnem svojega k je bil tak user posted image user posted image user posted image kajne Ajsi ,jazzika?user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu oktavija)
Neposredna povezava do sporočila: 4229
21.4.2009 11:52:02   
murkica
Aqui super za rezultate!!!!!

Moj dragi pravi: "Ni važno kaj bo, važno je, da je fant zdrav".

Že sedaj mi pomeniš največ na svetu :)

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 4230
21.4.2009 12:34:12   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

IZVIRNO SPOROČILO: oktavijaSonček85... a še nisi šla v RIM, kaj še čakaš potovanje je dolgo do Rimauser posted image user posted image user posted image user posted image Pohiti in sporoči kdaj bomo dihale....user posted image user posted image
Ja  pot je res dolga samo zgleda da se našmu nič ne mudi user posted image user posted image user posted image Upam,da prej sporočim tle na rr ,čene pa pošljem sms spps pa vas bo ona obvestila (upam)user posted image ,ker od druge k  še od špelke pa nimam cifreuser posted image

sonček,ti kr javiuser posted image
res sem bolj mal na RR,ampak tolk si bom pa že vzela časa,da sporočim lepo novičko :)

in kako ste ostale?
aquiuser posted image user posted image user posted image
špelkauser posted image user posted image user posted image
nosečke,pridno božajte bušijeuser posted image user posted image
mamice,ne preveč jezit svojih bebijevuser posted image
tiste,ko čakate na pluskeuser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 4231
21.4.2009 13:35:38   
sonček85
ok hvala spps user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 4232
21.4.2009 17:04:19   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: oktavija

Živa25... lep buši!! user posted image user posted image Kaj pa golega ne boš pokazalauser posted image user posted image user posted image user posted image

Golega pokažem samo če mi kera pokaže kakšen dober program za retuširanje slik user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   Predno jaz vse strije pobrišem bom že rodila user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sicer pa sva z mojim glih kar doma z ponovljene MF in sem dobila napotnico za porodnišnico, ker moja G še vedni nič ne vidi user posted image user posted image No je rekla da je njena mašina preslaba user posted image user posted image

Tiča pa mamo še vedno in brez dvoma je rekla user posted image user posted image user posted image user posted image   Naslednji pregled mam šele 22.5. user posted image user posted image

Joj oktavija sorry..... SUPER LEP BUŠI MAŠ!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Grem papat... sem samo enega čokolinota jedla zjutraj in sem lačna kot volk user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil živa25 -- 21.4.2009 17:07:08 >

(odgovor članu oktavija)
  Neposredna povezava do sporočila: 4233
21.4.2009 19:16:52   
murkica
Živa hura za tiča!!!! No potem je potrjeno fantek... Zdej lahko pa res že počasi začneš nakupovat stvari, ki so bolj namenjene fantkom. Jaz se tega že noro veselim...

No pa saj do pregleda ni tako dolgo. Jaz imam tudi šele naslednjega 12.5. Pa upam, da hitro mine, da zopet črmlja vidim na ekrančkuuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4234
21.4.2009 19:36:09   
sonček85
živa:user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
in hvala ti javim tudi tebi ,sem si hranla tel.štuser posted image Saj bo hitro 22.5 ,še 1muser posted image user posted image
in hip pura za lulčija user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4235
21.4.2009 20:40:48   
ledenka
sonček85, a ti še kar tu strašiš user posted image  

oktavija, lep buši user posted image user posted image user posted image

aqui user posted image user posted image user posted image  čestitam za dober rezultat s-grama!

larilu, na koncu ven ne bo hotu user posted image  ene 20 tednov naj še kar drži!

jazzzika, se bom javla, če bom mela jutri čas, ko bom pri frizerju, te pokličem! user posted image  miss u!

perem tazadno žehto za mulčka, pa mal razmišljam o tem, da bi začela z zlaganjem in likanjem... sam da ne bo pri razmišljanju ostalo user posted image  fajn bi blo tud previjalno sestavit, ampak ker je 20 vijakov za zavit, moram najt električni izvijač, to pa ne vem, kje mamo user posted image  moj proba pa čim več sestankov zdaj opravit, da se mu sprosti po praznikih... pa ga ni nič doma. eh.

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 4236
21.4.2009 22:31:16   
Anonimen
hvala čveke...

Aqui    user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   Jutri bomo navijale za pregledek, da ti dajo nekaj, po čemer boš videla pluseka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ajsika... držim pestke, da bo mali počakal do konca praznikov in da ti uspe vse polikat pred porodom user posted image user posted image user posted image   Sem pa tudi jaz razmišljala da vprašanje kako se bo meni to dalo, glede na to, da mam že zdej tak problem s peglanjem, da mi teta hodi likat user posted image user posted image user posted image   mogoče bo za dojenčka vseeno drugače  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Murki tdi ti bi nam lahko kako slikico privoščila.....

Sonči85... Kaj je zdej z Aleksom??? Kaj še čaka? Jaz stavim da bo v petek user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil živa25 -- 21.4.2009 22:35:30 >

(odgovor članu ledenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4237
22.4.2009 6:26:15   
sonček85
Jutro!

Naj vas lepo pozdravim v tem lepe sončnem jutrčku user posted image user posted image user posted image user posted image

lepo se imejte in se vam še javim kaj user posted image

živa.ja v petek na rok ali pa jutri user posted image user posted image user posted image user posted image po moje bomo kr maja tko da ,........

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4238
22.4.2009 7:15:15   
murkica
Dobro jutro še z moje strani! Jaz se ravnokar v službi bašem s čokolešnikom in ugotavljam, da jutranje delo res ni zameuser posted image . Ustala sem ful dobre volje in sem bila prepričana, da sem se naspala, pa sem se očitno zmotila. Zdele sem že tok zmatrana, da vam sploh ne znam opisatuser posted image ...

Sonček85- ti pa res očitno misliš vztrajat do konca. no oziroma user posted image  je tak luštno in toplo, da se očitno še nima namena pokukati na svetuser posted image .

Živa sej bi pripopala kakšno sliko, sam res ni skoraj nič še vidno. Bi mogla najti kakšno staro, kjer sem čisto brez trebuha, da bi lahko ugotovile razliko. Samo sem jo že iskala in sem ugotovila, da nimam nobene, lansko leto pa sem imela 10 kg več in tudi ne pride v poštev, ker sem imela pomojem takrat večji tebuh kot sedajuser posted image ...

Ampak ko bo pa opazna razlika pa nič bat, sigurno prilepim svojega bušija. Že zdej sem ful ponosna nanj in ga skok požam in čmrlju govorim, da mora rasti!

Vas pridem še kaj pogledat. Bodite pridne.

Papa

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 4239
22.4.2009 8:26:35   
Anonimen
jutro!
jaz spet nisem mogla kej dost spat k sm mela krče kljub buscopanu pa še zgaga me je peklauser posted image čist nč od nč spanca pol se je pa še mali zbudu ob 6 in itak da smo bili že aufuser posted image
ajsi dvomim da se bodo tvoje besede uresničile k čist nč ne kaže na to da hoče bit not do koncauser posted image

no glede peglanja sm bila pa jaz pri ta prvem "prikrajšana" k sm šla prej rodit,tko da so tašča in moja mami skoz prale pa peglale,moj je mogu pa mizarju zatežit da mu previjalno pripelje k sm že rodila in da je v zadnjem hipu sestavil omaro skupuser posted image

sonči tale tvoj aleks  je pa vztrajen ni kej to mu morm pa res priznatuser posted image

(odgovor članu murkica)
  Neposredna povezava do sporočila: 4240
22.4.2009 8:48:00   
aqua77
Sonči zdej bi bil pa že čas za potovanje!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

Jutro vsem!! user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4241
22.4.2009 10:21:05   
Anonimen
Ojla hojla... Jaz semr avnokar dobila datum v P za naslednjo MF... Zdej grem 30.4. ob 10:30. Upam da bodo tam kaj več videli user posted image user posted image user posted image

Sicer pa sem včeraj pozabila dopisat, da se kljub moji požrešnosti zadnjih nekaj tednov še vedno nisem nič zredila... Imam celo 100g manj kot nazadnje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   Otrok pa cca.200 več kot nazadnje user posted image user posted image user posted image user posted image Priden Pupo k vse od mami popapa user posted image user posted image user posted image

Aqui? Kako kej na morju? Jst bi tooooook en dan tja šla na en mali sprehod user posted image user posted image   Pa se sploh ne spravim... Sama mi je butasto čez vikend pa je taka gužva da mi gre na jetra user posted image

Jazzzzi?? A bi nam ti tudi svojega bauhija pokazala?

Pa Se*?? Tudi bauhija že dolgo nismo videli user posted image

(odgovor članu aqua77)
  Neposredna povezava do sporočila: 4242
22.4.2009 10:24:22   
aqua77
Pri nas imamo sončeka!!! Je fuuul lepo, prava pomlad... user posted image  Ti kar pridi, bova šle na kakšen kafe... user posted image user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4243
22.4.2009 10:28:43   
Anonimen
ja res bi lahko ja user posted image user posted image   Bom videla... Mogoče se naslednji teden kaj opogumim, čeprav dvomim user posted image Sej pravim... Sami mi ni za it, nimam pa nobene družbe za čez teden za te stvari user posted image   Mogoče najdem koga ki bi šel z mano user posted image user posted image user posted image

Kako si ti kaj? Danes maš pregled? Al sem kaj zašuštrala?

(odgovor članu aqua77)
  Neposredna povezava do sporočila: 4244
22.4.2009 10:42:22   
Erin
trinity22 - vse najboooooooljšeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4245
22.4.2009 10:44:27   
Anonimen
Ups... Jaz pa nisem vedla user posted image

VSE NAJBOLJŠE TRINYYYYYYYYYY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

user posted image

(odgovor članu Erin)
  Neposredna povezava do sporočila: 4246
22.4.2009 10:46:34   
Erin
Živa in oktavija - sexy buhija matauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4247
22.4.2009 10:47:35   
pikica36
TRINITY

user posted image

pa smo spet tam, kjer smo bili- nikjer!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4248
22.4.2009 10:47:56   
Anonimen
heheheheeh

Hvala erin user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   Ti si ga tudi imela user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   Dej nam kako slikico sineta privošči... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Erin)
  Neposredna povezava do sporočila: 4249
22.4.2009 10:55:00   
Erin
Vem  da sem ga mela (vidim sedaj po slikah)user posted image user posted image user posted image ampak takrat sem mela tolk drugih problemov da sem na občudovanje moje buške kar pozabila...sedaj ko gledam vaše se pa kar topim zravenuser posted image Če bi vas lahko bi vas kar pobožala po njem...kok je to men lepo...  sedaj ko ga nimam več pa se pobožam  pa roka kar potone med šlaufiuser posted image user posted image user posted image Sem se pa še kak teden po porodu čist podzavestno pobožala, potem pa sama sebi nasmejal, češ kaj pa se gremuser posted image user posted image

Novejšo fotko sineta.. joj, če jo sploh mam.. hmm...user posted image user posted image user posted image PA ne vem poj tud katere sem že prilimala katere ne..oh poporodna pozabljivostuser posted image

user posted image

user posted image

*Kdor upa-vztraja-kdor vztraja - ZMAGUJE!
**Poražen si šele takrat, ko se sam predaš.
***Zmagajo tisti, ki verjamejo, da to zmorejo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  168 169 [170] 171 172   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  168 169 [170] 171 172   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?