Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 21.4.2009 10:37:31
|
|
|
|
Anonimen
|
oktavija ti pejt kr pokazat k če maš kakšno vnetje moraš čimprej pocajtat da ne bo šlo na otročka tko da kr pejt se pokazat,ne jaz sm mela 3x sam močnejše krče ta 4. so bili pa popadki to jih pa ne moreš zgrešit al pa zamenjat za krče k me takrat pa res še pr poprodu me ni tko bolel drgač pa sm kr ok razen dans ponoč me je trebuh bolel tko da mah ni kej do 24 tedna bo že not zdržal pa če ga bom z rokam nazaj not tiščala ja naš mišek ma zdej nov nick name buškolinček
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 21.4.2009 11:37:36
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 Morgen!! Pri nas dobre novice!!! Spermiogram imamo bp!!! Je zdravnik mojmu rekel, da jih lahko 5 naredi če hoče... Jutri grem k moji G po K, ker sem na začetku cikla in mogoče mi da še prometrium, mi bo povedala vse jutri popoldne!!! Končno se je začelo nekaj premikat!!! Sonči bejž že enkrat v Rim!!! joj kako bi že šla za tko odlične rezultate
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 21.4.2009 11:41:52
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: oktavijaSonček85... a še nisi šla v RIM, kaj še čakaš potovanje je dolgo do Rima Pohiti in sporoči kdaj bomo dihale.... Ja pot je res dolga samo zgleda da se našmu nič ne mudi Upam,da prej sporočim tle na rr ,čene pa pošljem sms spps pa vas bo ona obvestila (upam) ,ker od druge k še od špelke pa nimam cifre
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 21.4.2009 11:41:53
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: oktavija Dan!!! No sej sem se dolgo premišljala če bi pokazala...in evo ga moj goli trebušček...čeprav mi je malo nerodno 20T 2D Tako pa izgleda oblečen buši... temu pa ni nerodno kako lepe bušije mate,se prav spovnem svojega k je bil tak kajne Ajsi ,jazzika?
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 21.4.2009 11:52:02
|
|
|
|
murkica
|
Aqui super za rezultate!!!!!
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 21.4.2009 12:34:12
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: oktavijaSonček85... a še nisi šla v RIM, kaj še čakaš potovanje je dolgo do Rima Pohiti in sporoči kdaj bomo dihale.... Ja pot je res dolga samo zgleda da se našmu nič ne mudi Upam,da prej sporočim tle na rr ,čene pa pošljem sms spps pa vas bo ona obvestila (upam) ,ker od druge k še od špelke pa nimam cifre sonček,ti kr javi res sem bolj mal na RR,ampak tolk si bom pa že vzela časa,da sporočim lepo novičko :) in kako ste ostale? aqui špelka nosečke,pridno božajte bušije mamice,ne preveč jezit svojih bebijev tiste,ko čakate na pluske
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 21.4.2009 13:35:38
|
|
|
|
sonček85
|
ok hvala spps
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 21.4.2009 17:04:19
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: oktavija Živa25... lep buši!! Kaj pa golega ne boš pokazala Golega pokažem samo če mi kera pokaže kakšen dober program za retuširanje slik Predno jaz vse strije pobrišem bom že rodila Sicer pa sva z mojim glih kar doma z ponovljene MF in sem dobila napotnico za porodnišnico, ker moja G še vedni nič ne vidi No je rekla da je njena mašina preslaba Tiča pa mamo še vedno in brez dvoma je rekla Naslednji pregled mam šele 22.5. Joj oktavija sorry..... SUPER LEP BUŠI MAŠ!!!!! Grem papat... sem samo enega čokolinota jedla zjutraj in sem lačna kot volk
< Sporočilo je popravil živa25 -- 21.4.2009 17:07:08 >
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 21.4.2009 19:16:52
|
|
|
|
murkica
|
Živa hura za tiča!!!! No potem je potrjeno fantek... Zdej lahko pa res že počasi začneš nakupovat stvari, ki so bolj namenjene fantkom. Jaz se tega že noro veselim... No pa saj do pregleda ni tako dolgo. Jaz imam tudi šele naslednjega 12.5. Pa upam, da hitro mine, da zopet črmlja vidim na ekrančku
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 21.4.2009 19:36:09
|
|
|
|
sonček85
|
živa: in hvala ti javim tudi tebi ,sem si hranla tel.št Saj bo hitro 22.5 ,še 1m in hip pura za lulčija
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 21.4.2009 20:40:48
|
|
|
|
ledenka
|
sonček85, a ti še kar tu strašiš oktavija, lep buši aqui čestitam za dober rezultat s-grama! larilu, na koncu ven ne bo hotu ene 20 tednov naj še kar drži! jazzzika, se bom javla, če bom mela jutri čas, ko bom pri frizerju, te pokličem! miss u! perem tazadno žehto za mulčka, pa mal razmišljam o tem, da bi začela z zlaganjem in likanjem... sam da ne bo pri razmišljanju ostalo fajn bi blo tud previjalno sestavit, ampak ker je 20 vijakov za zavit, moram najt električni izvijač, to pa ne vem, kje mamo moj proba pa čim več sestankov zdaj opravit, da se mu sprosti po praznikih... pa ga ni nič doma. eh.
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 21.4.2009 22:31:16
|
|
|
|
Anonimen
|
hvala čveke... Aqui Jutri bomo navijale za pregledek, da ti dajo nekaj, po čemer boš videla pluseka Ajsika... držim pestke, da bo mali počakal do konca praznikov in da ti uspe vse polikat pred porodom Sem pa tudi jaz razmišljala da vprašanje kako se bo meni to dalo, glede na to, da mam že zdej tak problem s peglanjem, da mi teta hodi likat mogoče bo za dojenčka vseeno drugače Murki tdi ti bi nam lahko kako slikico privoščila..... Sonči85... Kaj je zdej z Aleksom??? Kaj še čaka? Jaz stavim da bo v petek
< Sporočilo je popravil živa25 -- 21.4.2009 22:35:30 >
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 22.4.2009 6:26:15
|
|
|
|
sonček85
|
Jutro! Naj vas lepo pozdravim v tem lepe sončnem jutrčku lepo se imejte in se vam še javim kaj živa.ja v petek na rok ali pa jutri po moje bomo kr maja tko da ,........
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 22.4.2009 7:15:15
|
|
|
|
murkica
|
Dobro jutro še z moje strani! Jaz se ravnokar v službi bašem s čokolešnikom in ugotavljam, da jutranje delo res ni zame . Ustala sem ful dobre volje in sem bila prepričana, da sem se naspala, pa sem se očitno zmotila. Zdele sem že tok zmatrana, da vam sploh ne znam opisat ... Sonček85- ti pa res očitno misliš vztrajat do konca. no oziroma je tak luštno in toplo, da se očitno še nima namena pokukati na svet . Živa sej bi pripopala kakšno sliko, sam res ni skoraj nič še vidno. Bi mogla najti kakšno staro, kjer sem čisto brez trebuha, da bi lahko ugotovile razliko. Samo sem jo že iskala in sem ugotovila, da nimam nobene, lansko leto pa sem imela 10 kg več in tudi ne pride v poštev, ker sem imela pomojem takrat večji tebuh kot sedaj ... Ampak ko bo pa opazna razlika pa nič bat, sigurno prilepim svojega bušija. Že zdej sem ful ponosna nanj in ga skok požam in čmrlju govorim, da mora rasti! Vas pridem še kaj pogledat. Bodite pridne. Papa
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 22.4.2009 8:26:35
|
|
|
|
Anonimen
|
jutro! jaz spet nisem mogla kej dost spat k sm mela krče kljub buscopanu pa še zgaga me je pekla čist nč od nč spanca pol se je pa še mali zbudu ob 6 in itak da smo bili že auf ajsi dvomim da se bodo tvoje besede uresničile k čist nč ne kaže na to da hoče bit not do konca no glede peglanja sm bila pa jaz pri ta prvem "prikrajšana" k sm šla prej rodit,tko da so tašča in moja mami skoz prale pa peglale,moj je mogu pa mizarju zatežit da mu previjalno pripelje k sm že rodila in da je v zadnjem hipu sestavil omaro skup sonči tale tvoj aleks je pa vztrajen ni kej to mu morm pa res priznat
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 22.4.2009 8:48:00
|
|
|
|
aqua77
|
Sonči zdej bi bil pa že čas za potovanje!!! Jutro vsem!!
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 22.4.2009 10:21:05
|
|
|
|
Anonimen
|
Ojla hojla... Jaz semr avnokar dobila datum v P za naslednjo MF... Zdej grem 30.4. ob 10:30. Upam da bodo tam kaj več videli Sicer pa sem včeraj pozabila dopisat, da se kljub moji požrešnosti zadnjih nekaj tednov še vedno nisem nič zredila... Imam celo 100g manj kot nazadnje Otrok pa cca.200 več kot nazadnje Priden Pupo k vse od mami popapa Aqui? Kako kej na morju? Jst bi tooooook en dan tja šla na en mali sprehod Pa se sploh ne spravim... Sama mi je butasto čez vikend pa je taka gužva da mi gre na jetra Jazzzzi?? A bi nam ti tudi svojega bauhija pokazala? Pa Se*?? Tudi bauhija že dolgo nismo videli
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 22.4.2009 10:24:22
|
|
|
|
aqua77
|
Pri nas imamo sončeka!!! Je fuuul lepo, prava pomlad... Ti kar pridi, bova šle na kakšen kafe...
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 22.4.2009 10:28:43
|
|
|
|
Anonimen
|
ja res bi lahko ja Bom videla... Mogoče se naslednji teden kaj opogumim, čeprav dvomim Sej pravim... Sami mi ni za it, nimam pa nobene družbe za čez teden za te stvari Mogoče najdem koga ki bi šel z mano Kako si ti kaj? Danes maš pregled? Al sem kaj zašuštrala?
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 22.4.2009 10:44:27
|
|
|
|
Anonimen
|
Ups... Jaz pa nisem vedla VSE NAJBOLJŠE TRINYYYYYYYYYY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 22.4.2009 10:46:34
|
|
|
|
Erin
|
Živa in oktavija - sexy buhija mata
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 22.4.2009 10:47:35
|
|
|
|
pikica36
|
TRINITY
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 22.4.2009 10:47:56
|
|
|
|
Anonimen
|
heheheheeh Hvala erin Ti si ga tudi imela Dej nam kako slikico sineta privošči...
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 22.4.2009 10:55:00
|
|
|
|
Erin
|
Vem da sem ga mela (vidim sedaj po slikah) ampak takrat sem mela tolk drugih problemov da sem na občudovanje moje buške kar pozabila...sedaj ko gledam vaše se pa kar topim zraven Če bi vas lahko bi vas kar pobožala po njem...kok je to men lepo... sedaj ko ga nimam več pa se pobožam pa roka kar potone med šlaufi Sem se pa še kak teden po porodu čist podzavestno pobožala, potem pa sama sebi nasmejal, češ kaj pa se grem Novejšo fotko sineta.. joj, če jo sploh mam.. hmm... PA ne vem poj tud katere sem že prilimala katere ne..oh poporodna pozabljivost
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?