|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  159 160 [161] 162 163   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V.
10.4.2009 11:06:19   
pikica36
murkica hvala za lepe željeuser posted image

pa smo spet tam, kjer smo bili- nikjer!!

(odgovor članu murkica)
Neposredna povezava do sporočila: 4001
10.4.2009 11:46:34   
aqua77
Murki, kok lepooooooooo.... Hvala!!user posted image !!

Sem kar solzne učke dobila.... pomoje od prehlada... user posted image user posted image user posted image user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 4002
10.4.2009 11:58:39   
murkica

IZVIRNO SPOROČILO: aqua77

Murki, kok lepooooooooo.... Hvala!!user posted image !!

Sem kar solzne učke dobila.... pomoje od prehlada... user posted image user posted image user posted image user posted image

Hahaha

Moj dragi pravi: "Ni važno kaj bo, važno je, da je fant zdrav".

Že sedaj mi pomeniš največ na svetu :)

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 4003
10.4.2009 15:08:53   
Anonimen
dan punce!
evo tole slikco vam morm pa prov pokazat od našga tamavčija kolk se je nasmehnil k sm rekla da ga bom slikala sam naj se mal nasmehne
user posted image
user posted image tale fotka mi je pa res uspela k je tok smešen s tistimi mejhnimi zobkiuser posted image k vampirčekuser posted image

no kje ste vse?a že potico delate?user posted image no men jo je tašča eno kilo nardila tko da smo preskrbljeniuser posted image

(odgovor članu murkica)
  Neposredna povezava do sporočila: 4004
10.4.2009 16:25:38   
oktavija
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image SUPER FOTKA, KRASNI ZOBKI!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tukaj lahko glasujete za našo princesko: http://www.maminajdi.si/index.php?option=com_joomgallery&func=detail&id=420&Itemid=220

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4005
10.4.2009 19:38:01   
ledenka
halo, borke! danes pa sem koooončnoooo počivala user posted image  preživela sem čudovit dan na vrtu. zadnja dva dneva shoppinga sta me res izmozgala. pa uradno sem v zadnjem mesecu (po tickerju) user posted image  v torek se moram zmenit za pregled v P, da se zmenim zaradi načina poroda. me zanima, če bom rodila aprila ali maja... ja, pa naslednji teden moram oprat oblekce, omaro sem spraznila in očistila.

larilu, kakega lepotca imaš user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu oktavija)
Neposredna povezava do sporočila: 4006
10.4.2009 20:08:48   
spelka12
larilu oooo kak cortek je. user posted image user posted image
neela čestitam user posted image user posted image
sonček še natanko 2 tedna. A boš zdržala, a že preventivno dihaš?
beybaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa se nič ne javi user posted image . Zgubila se jeuser posted image !

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4007
11.4.2009 9:01:07   
murkica
Čisto na hitro vsem pozdravčke. Midva ravno odhajava do taščice, da bomo malo uživali. Upam, da se imate tudi ve vse lepo in da se boste fino napapcale med prazniki :)))

Moj dragi pravi: "Ni važno kaj bo, važno je, da je fant zdrav".

Že sedaj mi pomeniš največ na svetu :)

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 4008
11.4.2009 19:25:34   
ledenka
dober večer user posted image  tole sonce danes je bilo prav morilsko, samo na trg sem šla, pa sem čisto zakuhala.

vam želim, da bi bili šunka in potica jutri dobri, pa hren sočen user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 4009
11.4.2009 22:17:28   
Nončika

IZVIRNO SPOROČILO: spelka12

Nuhalno smo dali čez. Vse je ok.

bravo!!! pa kaj če ni slikic, oz. so slabe, glavno da je vse ok.user posted image user posted image user posted image  

še 3dni in jo bom prestala tudi jaz. mam jo pa v torek.

3 datumi v mojem življenju: 2.8.2005, 24.10.2009 in 22.5.2010.

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 4010
11.4.2009 22:19:33   
Kliki
Ja kam si se pa ti izgubila?
Držim pesti da bo v torek vse ok.user posted image

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 4011
12.4.2009 7:40:18   
sonček85
larilu:kAKO  je mali  faca ,res je luštkan s temi sprednjimi zobki user posted image user posted image user posted image
nončika.srečno na NS v torek ,
jaz imam pa pregled  v torek user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4012
12.4.2009 7:40:20   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: spelka12

sonček še natanko 2 tedna. A boš zdržala, a že preventivno dihaš?

ja sedaj je še malo manj user posted image user posted image user posted image user posted image trebuh je vsdak dan nižje in čakamo ,čakamo  diham pa še ne user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 4013
12.4.2009 8:42:58   
aqua77
Jutro!!!

Jaz sem (spet) na šihtu... user posted image

Sem včeraj barvala jajčka, pa poglejte, kaj rata iz pirhov.... user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 4014
12.4.2009 9:10:12   
aqua77
Jutro...

Aqua je bila neučakana in je danes zjutraj dva, tri dni prej lulala na BC palčko ki kao najprej pokaže in nalulala en velik -... Spet... Tako da zajcu golaž ta mesec ne bo ušel, maj je pa mesec ljubezni tako da bomo šli z optimizmom naprej....

Veliko pirhov vsem skupaj... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 4015
12.4.2009 12:48:08   
Nončika
aqua, še malo pa bo šihta konec, a ne? jajčka so čudovita, kaj pa je prišlo z njih pa je 1A. pa še čez tri dni spet napravi kak test in bo mogoče +.

kliki, prejšnji teden je bil zame katastrofa. včeraj sem pa že bila 99% da bom pristala v bolnici. v čet. so se začeli neki krči, nato pa v petek z polno paro, včeraj sem pa skoraj celi dan ležala. danes je mimo. jeeee!!! ja pa v službi je čedalje bolj napeto. z šefom sva vedno na nasprotnih koncih. non stop nekaj teži in mori ljudi. ponavadi sem jaz na tapeti, a v čet. mi je prekipelo in sem mu kar precej stvari stalala in zabrusila kako in kaj. v sredo bo pa tak ali tak hodil naokrog in kar streljal z očmi. tedaj mu namreč nameravam povedati, da sem noseča.

sonček, torej boš tudi ti v torek na pregledu. pa poročaj nam kako je bilo.

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 4016
12.4.2009 12:49:23   
Nončika
ženskice, naša mansarda napreduje. mamo pol električne napeljave in vodo. jeeeee!!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 4017
12.4.2009 13:01:52   
aqua77
IZVIRNO SPOROČILO: Nončika

ženskice, naša mansarda napreduje. mamo pol električne napeljave in vodo. jeeeee!!!!user posted image user posted image user posted image

jeeeeeeeeeee!!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Superca, ste pa hitri!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 4018
12.4.2009 13:02:21   
beyba
Čao bejbe....

sej vem ja mal sem se zgubila....pa ne zanalašč, sej preberev vas kar, sam ne uspem nekako nič skupi spravit....

Uglavnem mi smo živi in zdravi ,lepo napredujemo...cele dneve tekamo okrog po stanovanju, vrtu,cestah,travnikih,igriščih....uglavnem je Ela prava rakica in hitro pokaže svojo voljo... Brihtna je ko strela, se ji sma čudim da pri teh mesecih tako. Po stopnicah se z obema rokama prime za prste in potem premaguje stopnico po stopnico na dveh nogah...full je smešna, ker komi dvigne nogo do vrha stopnice, ampak jo in potem se z rokami in nogami potegne gor, pa spet ponovi vajo...po štirih ni več zanimivvo....Smeje se kar naprej...zobe mamo še vedno sam 6kom...nič novega na tem področju...smo pa ugotovili kaj je pomen besede mamamama....tako da se zdej sredi noči deremo mama mama in ne več kričimo....znamo pokazat, kako smo veliki veliki in kje je lučka, pa oči, pa babi, pa dedi pa mami pa ana...ostale pa še noče poznat :-) kaj še....mmmmmmmmpridno se učimo živalce na kmetiji, kako se oglašajo(najraje ma muco,pa račko) ....kaj sem še pozabila...Aja kupila sem ji prve cicibanke, pa prve copatke...zdej je pa tko vroče da bo treba še prve balerinke user posted image včeraj smo prvič jedli malo čokoladne torte, ker je mela nečakinja rojstni dan(sestričlna od ele) pa jo navajamo malo zato, da bo lahko kmalu jedlla svojo.... Sem naredila torto-zajčka...ko dobim slike pripopam....

Spimo še vedno ne ...aja počasi se bomo zgleda navadli samo na spanje enkrat dnevno....ker zdej do dvanajstih noče več zaspat kljub temu da ustajamo ob sedmih...

no več pa drugič
ž

Ela je moj največji zaklad, ki dopolnuje moje življenje v popolnost!

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 4019
12.4.2009 13:08:29   
aqua77
beyba, super novičke! lepo napredujete!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  enga ljubčka za princesko!!! user posted image

večkat se oglasi če ti bo uspelo, te misamo!!! user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 4020
12.4.2009 14:56:56   
aqua77
vidim, da vse uživate v velikonočnih dobrotah in v sončnih žarkih...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

nič hudega, važno, da je nekdo na borbi, ki dežura tudi ob praznikih.... user posted image user posted image user posted image user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 4021
12.4.2009 16:51:35   
Anonimen
ah nič preveč velikonočnih dobrot... So tok slane, da se bojim, da mi voda ne začne zastajat... Že tko so mi počasi začele nogice otekat, če dolgo sedim :(

Kako si Aqui? Sej veš da je dva dni prej prezgodaj za testek, ane? user posted image

(odgovor članu aqua77)
  Neposredna povezava do sporočila: 4022
12.4.2009 19:16:37   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77

Jutro!!!

Jaz sem (spet) na šihtu... user posted image

Sem včeraj barvala jajčka, pa poglejte, kaj rata iz pirhov.... user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image
i kako lepo user posted image user posted image user posted image user posted image

nončika :bom poročala ti pa tudi daj user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 4023
13.4.2009 9:03:47   
aqua77
Dobro jutro!!!

Eni smo spet na šihtu!! user posted image user posted image user posted image

Spet mi hudič ni dal mira in sem polulala še en BC user posted image user posted image , ki je pa pokazal rezultat identičen včerajšnemu... Kaj čmo...

Drugače pa vsem skupaj želim en lep velikonočni ponedeljek... user posted image user posted image user posted image user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 4024
13.4.2009 10:13:37   
spps
ojla punce!kako ste kaj?
ste lepo preživele praznike?

jaz sem bolj mal na compu,če sem pa,pa mal skačem po FB.

user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 4025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  159 160 [161] 162 163   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  159 160 [161] 162 163   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?