Kerensa*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya kot sem že rekla,mi je že prav neprijetno,ko moram komu povedat svoja leta,sploh pa ko še dodam,da imam že dva otroka Joj, spomnim se enega dogodka od predlani iz diskoteke Franci... žurava tam z eno kolegico, vsaka s svojim kozarcem vodke se razmetavava na plesišču, obe stari skoraj 30 let... in name se nalepi en tipček, tak, da bi mu še Bog težko pomagal najbrž (in po videzu sodeč komaj polnoleten)... kamorkoli sem se postavila, sem ga imela za ritjo in v roku pol ure je še svoje tace začel stegovati po meni... hitro mi je do*izdilo in sem ga prijela za komolec in zvlekla stran od največje gužve ter ga vprašala, zakaj me moti pri plesu in pitju... pa zajeclja, da bi rad samo plesal z mano, me povabil na kakšno pijačko in morda dobil mojo telefonsko, če bi šlo... no, pa sem rekla:"Ajde, pojdiva po pijačo"... zvlečem ga do šanka, da mi plača naslednjo vodko, se zgužvam nazaj tja, kjer sva stala in tipček meni spet za telefonsko... odprem mobitel (sem imela eno Motorolo na preklop) in za ozadje sem imela naštimano slikco mojih dveh sinov... itak mi je tip visel za vratom in reče:"O, a to sta pa tvoja bratca?"... "Ne, piki, moja sinova, stara 9 let in 1 leto"... tipu je čeljust padla dol, prav šovinistično me je premeril od glave do pet, pokimal in kidnil... jaz pa v smeh... od takrat dalje imam VEDNO otroke na ozadju, ko grem ven žurat. In zadnjič, za moj 30. rojstni dan... z dvema kolegicama na balkan žur v Logatcu... plačamo vstopnino, tip na vratih pa:"A študentskega popusta ne boste uveljavljale?" Ja, včasih bi pasalo, da izgledam starejša in resnejša.
|