sanya -> poškodovan mehur (13.1.2009 10:43:51)
|
Pozdravljene, imam vprašanje glede mehurja. V 15 tednu nosečnosti sem začela kar močno krvaveti, nakar so me obdržali v bolnišnici z diagnozo: poškodovana placenta. Po 7 dneh sem prenehala krvaveti in so me poslali domov na počitek z spasmex terapijo. Po 7 dneh v 17 tednu, ponovno krvavitev in spet sem ostala v bolnišnici 10 dni, ugotovljeno je bilo da imam hematon (rano) velik 3x7 cm. Zdaj sem 1 teden doma in še vedno imam vsak dan rjav izcedek, večinoma dopoldan. Včeraj sem bila spet pri mojem gineg. ker mi ta izcedek ne da miru. In ugotovljeno je bilo, da imam poškodovano vrečko in ne placento kot so sprva domnevali. Bilo mi je tudi rečeno, da obstaja možnost za spontani splav oziroma razpok mehurja. Da pa se bo ta izcedek sam poštimal, ker je to vse skupaj še ostalo od prve krvavitve in da to v vsakem primeru mora ven. Torej zdaj imam strog počitek, spasmex tbl. in magnesol ter čakanje na to kar se bo zgodilo. Otrok se razvija normalno. Zdaj me zanima ali je imela katera podobno izkušnjo ali karkoli v zvezi z razpokom mehurja?! Bolj me zanimajo vzroki zakaj lahko mehur poči ? Upam, da če cel dan ležim in počivam, je verjetnost majhna?! [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image] Bi res rabila vzpodbudne besede.
|
|
|
|