ronja -> RE: Koliko? (14.1.2009 21:55:55)
|
nimam bivšeč tašče, ampak če bi se z lubijem razšla, dvomim, da se pa z njo nikoli več ne bi videli... Saj bi skrbela za dve njeni vnučki! Verjetno bi si ju želela kdaj videt, mogče tudi izven uradni ur z očijem... Pa tudi mene bi verjetno želela še kdaj videt in jaz njo... Njegovo urejeno ljubezensko živeljenj se mi zdi, da nima kaj dosti opraviti s taščo (vsaj naj ne bi imelo) in ona lahko videva kogar hoče. Če bi mi lubi rekel, da si ne želi, da se videvava (in to povedal tudi njej), potem seveda ne bi silila, ampak mislim, da nihče od nas ne bi imel takih problemov. Tudi če bi lubijeva bivša hodila na obisk k moji tašči, me ne bi prav nič motilo. Zakaj le? To je njeno življenje in če je nekoga vzljubila, ga oz. jo ima vso pravico imet še naprej rada in v svojem življenju... par se razide in oba vesta, zakaj. Ampak da se morajo zato še vsi ostali raziti, se mi zdi pa trapasto... Saj ne moreš rečt tašči (ali komurkoli drugemu), zdaj pa nehaj imet rada to osebo in začni met rada to! To ne gre tako... In če bi se obe pogrešali, ne vem, zakaj se ne bi smeli videt... Silila pa vsekakor ne bi, ampak se mi zdi, da bi si tudi lubi izbral tako punco, ki ne bi preveč težila zaradi tega[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image].
|
|
|
|