Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
NE CAKAJMO NA M SKUPAJ .. st.2 11.4.2005 22:26:49
|
|
|
|
lucika
|
nic novega. imam se dva dni casa, da zacne zamujat. pocutim se isto kot vsak mesec. ce iscem znake, jih je polno... kar se pa psihe tice sem cisto adijo. kot bi se mi svet sesipaval iz dneva v dan. nic mi ne gre prav, kar nekaj me vsi j***, sploh si ne pridem k sebi. ok, ce je to znak, pol sem:nosecka::hudicek:
|
|
|
|
NE CAKAJMO NA M SKUPAJ .. st.2 11.4.2005 22:26:52
|
|
|
|
Nyah*
|
Draga moja KMALU! Pri meni :hudicek: sicer se ni, a ima se 4 dni casa in mislim, da pocasi leze k meni. Prsi me bolijo, da mi gre na :((, mozoljcki pocasi lezejo na plan,... imam precej belega toka:zmeden:, vse to so znaki za :hudicek: kajne:zmeden2::(:(( Mislim, da pride, ampak, dokler je ni, je se upanje, ane:bravo::bravo::bravo:! Da bi bile vse skupaj kmalu 9nebesa, Nyah.
|
|
|
|
NE CAKAJMO NA M SKUPAJ .. st.2 11.4.2005 22:33:33
|
|
|
|
KMALU
|
Pri meni je se cas do 17. aprila pa me ze daje nervoza...:grrr: :)-:)-
|
|
|
|
NE CAKAJMO NA M SKUPAJ .. st.2 11.4.2005 22:41:22
|
|
|
|
willma
|
Jaz sicer nima redne :hudicek:, vendar imam upanje saj je danes že 36. dan:) Prejšnji ciklus je bil na 22 dni;) Čeprav so bili trije testi -, imam še vedno upanje:love: Glede na to da testi pravijo da nisem:nosecka:, mi še samo ostane da čakam, čakam, čakam, čakam,.......... ;)
|
|
|
|
NE CAKAJMO NA M SKUPAJ .. st.2 12.4.2005 6:50:00
|
|
|
|
Špelka
|
Jest je ne čakam 18.4. Torej tud blizu vas. Držim pesti za vse nas! :miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska:
|
|
|
|
NE CAKAJMO NA M SKUPAJ .. st.2 12.4.2005 6:50:56
|
|
|
|
Špelka
|
Jest je en čakam 18.4. Torej tud blizu vas. Držim pesti za vse nas!!! :miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska:
|
|
|
|
NE CAKAJMO NA M SKUPAJ .. st.2 12.4.2005 7:05:45
|
|
|
|
Bety
|
No, pa še jaz...M ni...jo čakam od četrtka...nimam nobeniz znakov...testa nisem delala in ne bom do petka....osebno sem prepričana, da bo M prišla... tako...vsem držim pesti za :modri: :rozica:
|
|
|
|
NE CAKAJMO NA M SKUPAJ .. st.2 12.4.2005 7:11:54
|
|
|
|
Nyah*
|
Danes je se ni:bravo::bravo::bravo:, pa upam, da tut ne pride :)-:)-:)-, naj :hudicek: raje poslje :duda: za spremembo! :)-:)-:)-:)-
|
|
|
|
NE CAKAJMO NA M SKUPAJ .. st.2 12.4.2005 7:45:50
|
|
|
|
simonas
|
Uh, kje je se moja:hudicek:. Ne cakam je tam okoli 20. Simona
|
|
|
|
NE CAKAJMO NA M SKUPAJ .. st.2 12.4.2005 7:46:34
|
|
|
|
Bety
|
Kar je, je...za enkrat se ne da nič spremeniti.... :rozica:
|
|
|
|
NE CAKAJMO NA M SKUPAJ .. st.2 12.4.2005 8:06:08
|
|
|
|
Sara3
|
Jaz pa je ne čakam 16 ali 17.4. Da ne govorim kaj mi dela psiha - groza. Kot dlako v senu iščem vse znake :nosecka: ma mislim, da bo tudi tokrat prišla :hudicek:. Držim pesti za vse nas.:miska::miska::miska::miska::miska:
|
|
|
|
NE CAKAJMO NA M SKUPAJ .. st.2 12.4.2005 8:37:21
|
|
|
|
Sofia
|
Jst sicer nimam cisto redne:hudicek:, ma za tokrat natancno vem, kdaj sem imela ovulacijo, zato bi tiste, k cutite ovulacijo prosila, da mi razjasnite, kako je ta zadeva tocna... namrec, jaz sem jo imela pred 14 dnevi ob 11.00 zvecer, pa me zanima, a bi zdej :hudicek: mogla pridet cez 14 al cez 15 dni ob isti uri, al lohk vseeno zamuja sem ze totalno neucakana, ma ne grem kupit testa vnaprej, ker sem malo vrazeverna
|
|
|
|
NE CAKAJMO NA M SKUPAJ .. st.2 12.4.2005 8:50:06
|
|
|
|
KIMMY
|
HOJLA, jest jo tut takrat čakam za vikend, samo me pa matra kt groza...psiha, bolečine v križu, kakšen dan mi je kr slabo, pa ne vem a od klomifena al od psihe...mam pa tako napet trebuh, da me bo kr razneslo...A ma še katera take občutek, ker sploh ne vem kaj naj bi to pomenilo???:zmeden2:
|
|
|
|
NE CAKAJMO NA M SKUPAJ .. st.2 12.4.2005 8:57:44
|
|
|
|
PiaM
|
Lepa nečakalna lista...:) Meni je občasno malo slabo, pa ne vem ali bom kako virozico fasala, al je pa :nosecka:, malo me križ občasno boli, al je to od vremena, malo sem se polenila te dni in sem več zaspana, ampak lahko je spoml.utrujenost...:zmeden2: Nič ne pomaga, počakat bo treba na konc tedna.:( Držimo :miska: za poplavo :nosecka: ta mesec!!! :rozica::rozica::rozica:
|
|
|
|
NE CAKAJMO NA M SKUPAJ .. st.2 12.4.2005 9:11:19
|
|
|
|
svizc
|
jaz je tud ne čakam 18 ali 19.:bravo: upam da je tudi ne bo tko da kr čakamo:) hura za vse nas:bravo::bravo:
|
|
|
|
NE CAKAJMO NA M SKUPAJ .. st.2 12.4.2005 9:21:11
|
|
|
|
girly
|
men se je zdej tud cikel čisto podrl po tem dabrostonu.prejšnji mesec sem :hudicek: dobila 22.dan, tko da če bo ta mesec isto, je ne čakam 17.4. pa držim :miska: za vse nas, da bosta :modri: lep dan :kuza:
|
|
|
|
NE CAKAJMO NA M SKUPAJ .. st.2 12.4.2005 9:35:01
|
|
|
|
Nannn
|
Jest pa zdej cakam na O 14.04.se zacne tako da bo akcija se vecja kot ponavadi :sloncek::sloncek:
|
|
|
|
NE CAKAJMO NA M SKUPAJ .. st.2 12.4.2005 10:37:38
|
|
|
|
Anonimen
|
Joj punce, ne sprašujte...jaz imam sedaj že 45 dan čakanja na :hudicek: in dva negativna testa prejšnji teden za sabo in še kar čakam in čakam.Kar naprej hodim na wc gledat če je že:hudicek: prišla in še kar nič.Se mi je BT danes spustila iz 36.7 na 36.3 tako da upam, da pride kmalu, ker sem kot napihnjen balin poln PMS:)- in povrhu vsega mi je še slabo:zmeden:. Seveda bi bilo še boljše če bi bila:nosecka:, ampak mislim, da še nimam te sreče. Je pa zanimivo, da me fant kar naprej heca, da sem noseča... Naj že pride ali:modri::roza: ali:hudicek:!!! Pridne bodite,Srček:rozica:
|
|
|
|
NE CAKAJMO NA M SKUPAJ .. st.2 12.4.2005 11:39:10
|
|
|
|
Sofia
|
ej srcek, ti mas isti proble kot jaz... ce ima neredno :hudicek: in sedaj se niprisla in si naredila ze 2 testa pol sigurno nisi :nosecka: zal!!! Meni je G. povedala, da imam policisticne jajcnike, kar pomeni, da zori vec jajcec naenkrat, da nobeno ne dozori in da sploh ne pride do O.. (to se da odpravit!!!) Pride pa:hudicek: zato, kar se maternica vseeno zadebeli in se kar sama od sebe odlusci, v tem primeru ti merjenje BT prav nic ne pomaga. pojdi cimprej do G. in vse povej, da ti bojo strokovno pomagali... jst sem si pol leta racunala, na koncu pa mi je G rekla, da vse skupi ni melo veze
|
|
|
|
NE CAKAJMO NA M SKUPAJ .. st.2 12.4.2005 17:06:07
|
|
|
|
Nyah*
|
Moja :hudicek: prisla, tiho in zahrbtno, sredi dneva, sicer v blagi obliki a se bo se razbohotila, vem, ker me boliiiii trebuh...:((:((:((:(( Spet lahko le recem, vec srece prihodnjic:(:(( Za vse vas, ki je ne cakate, pa :miska::miska::miska::miska:, da je ne bo! Nyah
|
|
|
|
NE CAKAJMO NA M SKUPAJ .. st.2 12.4.2005 17:33:29
|
|
|
|
PiaM
|
:(( Nyah :(( Sožalje! Pa v nove boje!!:sloncek::sloncek::sloncek::sloncek: :pujs::miska: :rozica:
|
|
|
|
NE CAKAJMO NA M SKUPAJ .. st.2 12.4.2005 18:39:59
|
|
|
|
KMALU
|
Nyah zal mi je.. Ne obupaj! :)
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?