|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Domžalske nosečke
24.10.2009 23:48:53   
LINDI
zanimivo zelo,upam,da uspe držim pestiuser posted image

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 1926
25.10.2009 9:54:29   
lindi1
Evo mene jaz sem še vedno tukajuser posted image ,danes ponoči sem kar lepo pančkala,ker pri nas streho prekrivajo,pa skoraj nič ne pomagam,sem bolj v napoto kot kaj drugegauser posted image ,potem sva pa imela budnico 1 uro prekmalu,ker je moj narobe uro premakniluser posted image ,ampak sva nazaj zaspala,ker je rekel,da je pretemnouser posted image ,ob 8 sva bila pa že tukaj na Viru.Ker boljše,da sem tukaj,kot pa sama v Depali vasi.

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 1927
25.10.2009 10:03:38   
KatMat
lindek,a se se nic ne dogaja???

(odgovor članu lindi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1928
25.10.2009 10:08:30   
KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: lindi1

LILINOVY mi je zdaj poslala slikico od bejbija jjjjjjjjoooooooooojjjjjjjj kako je cortkan kr kradla biuser posted image tak cukerček je.
daj da se jaz vidim iana!!!!!!!!!!

tassika zate tudi drzim pesti!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu lindi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1929
25.10.2009 10:25:46   
KatMat
sloncek povej kako je bilo v P!!!!!!!!!!!je slo hitro???

tassika ne pozabi porocati kako ti gre v P

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 1930
25.10.2009 10:45:18   
tassika
Kako mi gre, ležečeuser posted image . danes imamo tako lep sonček, jaz pa tukaj, ampak saj je samo še danes, jutri sledi obrat in če uspe, potem 'pa moram veliko stat danjo zasidram v luknjouser posted image . Drugega pa nič novega, zdravila zdaj dobro pprenašam, veliko pijem in to je to. Več sporočim jutri kako je šlo.

papa

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 1931
25.10.2009 10:53:24   
KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: tassika

Kako mi gre, ležečeuser posted image . danes imamo tako lep sonček, jaz pa tukaj, ampak saj je samo še danes, jutri sledi obrat in če uspe, potem 'pa moram veliko stat danjo zasidram v luknjouser posted image . Drugega pa nič novega, zdravila zdaj dobro pprenašam, veliko pijem in to je to. Več sporočim jutri kako je šlo.

papa
navijamo!!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 1932
25.10.2009 12:20:42   
rožca26
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

papa
navijamo!!!!!!!!!!!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Doma imam dva sončka - Vida in Elo.

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 1933
25.10.2009 14:05:47   
slonček1

Evo bom kr kopirala s sodednjega foruma:

No v glavnem v ponedeljek sem imela pregled pri G. Voda je bla spet katastrofa in na ctg je narisal ene 2 popadka, ki sem jih jaz mela bl za lažne (pač otrdi trebuh in čist majčken zraven zaboli). In pol pri G šok, ja gospa vi ste pa že 5 cm odprta, pejte kr v P. user posted image Itak da sem jo vprašala, če sem lohk še mal doma, pa me je čist prestrašla, da naj kr grem ker drugače bom doma rodila.
Ok, pridm v P in mi itak niso vrjel, da je tko kot pravim, sem predobro zgledala user posted image , pa še takrat ctg ni nič narisal. Pol me pa babca še pogleda in je zgledala tkole user posted image in mi prav ja vi pa rabte sam  še dva dobra popadka in bo mali zunaj. Po klistirju in uvodnih priprvah sva prišla v porodno, kje so me nafilala z glukozo (naj bi bla dehidrirana user posted image ) in mi po dveh urah čakanja zdravnice (je mela CR) predrejo mehur. Pol se ja pa začelo mal bl zares. V glavnem mela sm skor skos sam moje popadke, razen za na koncu so mi dal še mal umetnih (tm ene 30 min). Dal so mi masko (ki jo btw na koncu jaz ne znam uporabljat, ker morš dihat umirjeno), druzga nič. Blo je za zdržat, edino čist na koncu sem skos ponavljala da ne morm več, sam pol sem v pol ure rodila (ok mogoče v eni uri? user posted image ). Najhujš mi je blo pa to ko je mali že ornk vn rinu, mi babca prav ne potiskat morm še vse pripravt user posted image . Aja pa iztis me je fuul bolel, prvič ga pa sploh čutla nisem. No in ob 23.19 je na svet prijokal Urban user posted image . Porod je bil ful lepši od prvič, vidla sem kako je glavca vn pršla, pa rame,.. (prvič tga nisem, ker sem bla preveč že boga pa itak je bil vakum). Aja pa obe babici, ki sm jih mela sta bili zelo prijazni in komunikativni (prvič sem mela eno ful mrko, redkobesedno babco). Oebje na oddelku pa tud same pohvale.

Drugače pa je Urban ful pridem samo spi in je user posted image (prvi sin je nonstop neki jokal in se dojil - ker ni blo dost mleka). Starejši bratec ga je pa tud ful lepo sprejel in ga ma zelo rad user posted image .

user posted image

user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 1934
25.10.2009 14:25:24   
rožca26
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, kak cukr. Kam si šla pa rodit? Če si bla v Lj., na katerem oddelku si bila in keri babci si mela? Hvala za odgovore. Me zanima, ker sm jih na EINTu kr velik spoznala. Ja, to je pa prednost, če si v P 6 tednovuser posted image

Doma imam dva sončka - Vida in Elo.

(odgovor članu slonček1)
Neposredna povezava do sporočila: 1935
25.10.2009 19:51:07   
slonček1
Ja bila sem v Lj. Mislim da sta bili babici Meta in Renata (sem si zgolj imena zapomnila, pa še za ta upam, da so pravauser posted image ). Pol sem bla pa na C oddelku. V glavnem pohvale, ker so bili tokrat res vsi prijazni, kar za prejšnjič ne morem trdit.

< Sporočilo je popravil slonček1 -- 25.10.2009 20:06:02 >

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 1936
25.10.2009 20:35:39   
LINDI
Hejjj ja,še sem tukaj,ej sorči Kat mat ampak jaz tudi slučajno ne znam dat slikce gor jo mam na telefonuuser posted image
JOJ S lonček kako lep dojenček,pa kako lepo ga bratec gledauser posted image user posted image user posted image

Jap jaz sem pa zdaj že naveličana tega čakanja kdaj bo...vsak dan vlačm ruzak sem in tja pa cote za mojga,k pri nas dela,da ne bo ravno v kombinzonu z manouser posted image ,jutri imam pregled ob 11.30 tako,da ...kaj več sporočim,če je kaj novega

(odgovor članu slonček1)
Neposredna povezava do sporočila: 1937
25.10.2009 20:36:46   
LINDI
TASSIKA držim pesti,da bo čimprej za tabo,pa da bo tako kot mora bitiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 1938
26.10.2009 6:48:55   
tassika
Jutro punce, jaz sem pa slabo spala, živčki malo delujejo, zdaj čakam vizito, več vam pa tekom dneva sporočim. Kolikor čutim je tamala še vedno na ritki, lahko ps se motim .

ps. danes nastopim s porodniško user posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 1939
26.10.2009 6:54:43   
KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: slonček1

Evo bom kr kopirala s sodednjega foruma:

No v glavnem v ponedeljek sem imela pregled pri G. Voda je bla spet katastrofa in na ctg je narisal ene 2 popadka, ki sem jih jaz mela bl za lažne (pač otrdi trebuh in čist majčken zraven zaboli). In pol pri G šok, ja gospa vi ste pa že 5 cm odprta, pejte kr v P. user posted image Itak da sem jo vprašala, če sem lohk še mal doma, pa me je čist prestrašla, da naj kr grem ker drugače bom doma rodila.
Ok, pridm v P in mi itak niso vrjel, da je tko kot pravim, sem predobro zgledala user posted image , pa še takrat ctg ni nič narisal. Pol me pa babca še pogleda in je zgledala tkole user posted image in mi prav ja vi pa rabte sam  še dva dobra popadka in bo mali zunaj. Po klistirju in uvodnih priprvah sva prišla v porodno, kje so me nafilala z glukozo (naj bi bla dehidrirana user posted image ) in mi po dveh urah čakanja zdravnice (je mela CR) predrejo mehur. Pol se ja pa začelo mal bl zares. V glavnem mela sm skor skos sam moje popadke, razen za na koncu so mi dal še mal umetnih (tm ene 30 min). Dal so mi masko (ki jo btw na koncu jaz ne znam uporabljat, ker morš dihat umirjeno), druzga nič. Blo je za zdržat, edino čist na koncu sem skos ponavljala da ne morm več, sam pol sem v pol ure rodila (ok mogoče v eni uri? user posted image ). Najhujš mi je blo pa to ko je mali že ornk vn rinu, mi babca prav ne potiskat morm še vse pripravt user posted image . Aja pa iztis me je fuul bolel, prvič ga pa sploh čutla nisem. No in ob 23.19 je na svet prijokal Urban user posted image . Porod je bil ful lepši od prvič, vidla sem kako je glavca vn pršla, pa rame,.. (prvič tga nisem, ker sem bla preveč že boga pa itak je bil vakum). Aja pa obe babici, ki sm jih mela sta bili zelo prijazni in komunikativni (prvič sem mela eno ful mrko, redkobesedno babco). Oebje na oddelku pa tud same pohvale.

Drugače pa je Urban ful pridem samo spi in je user posted image (prvi sin je nonstop neki jokal in se dojil - ker ni blo dost mleka). Starejši bratec ga je pa tud ful lepo sprejel in ga ma zelo rad user posted image .

user posted image

user posted image

ooooooo kak cortek je tale vas urban!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!bravo mamica!!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu slonček1)
Neposredna povezava do sporočila: 1940
26.10.2009 6:56:17   
KatMat

Jutro punce, jaz sem pa slabo spala, živčki malo delujejo, zdaj čakam vizito, več vam pa tekom dneva sporočim. Kolikor čutim je tamala še vedno na ritki, lahko ps se motim .

ps. danes nastopim s porodniško user posted image

tassika mislim nate dons k nora!!!!upam da bo obrat uspel!!!!!!!!!!!!drzim pestke!

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 1941
26.10.2009 8:26:29   
LINDI
Ja jaz tudi mislim nate....user posted image user posted image user posted image user posted image da bi le uspelo.
Pa LILINOVY želim,da čimprej prideta z malim iz porodnišnice

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 1942
26.10.2009 9:32:00   
baby28

Ojla!

Čestitke mamicama za dva nova sončka.
URBAN IN IAN - BRAVO BRAVO BRAVO user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

DRŽIM PESTKE ZA TASSIKO IN LINDI.

UPAM, da obrat uspe.
Lindi tebi pa želim, da te danes ginekologinja preseneti in ti reče da si že full odprta
in da greš v porodnišnico.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Sporočta kako vama gre.

SMO Z MISLIMI Z VAMA.
user posted image

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 1943
26.10.2009 12:57:38   
tassika
Evo mene, obrat uspel, malo je bolelo, ampak sem preživela, je pa zdravnik rekel nataša dihajte, jaz pa njemu saj diham, pa on meni ne čez nos, čez ustauser posted image . Zdaj pa ležim in hodim, da se vsidra, sedeti ne smem še, ker jo lahko nazaj dvignem in se obrne. Ob petih imam spet ctg in pa jutri pred vizifo in upam, da grem pol domov. Me pa zdaj boli spodaj, pomoje mi glavica vse skupaj malo širi sedaj. Je pa moj trebušček zdaj čisto druge obblike, ni več čista žogica.user posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu baby28)
Neposredna povezava do sporočila: 1944
26.10.2009 16:17:17   
Anonimen
Lindi si šla v P, ker nam nič ne sporočiš kako je bilo na pregledu?

Sloncek joj kok je cukrček mali in kako ga bratec gleda. Lepo. Čestitke mamiuser posted image

Tassika kdaj imaš pa ti rok, da so ti še obrnil?

(odgovor članu tassika)
  Neposredna povezava do sporočila: 1945
26.10.2009 17:12:42   
tassika
Rok imam 23.11. Lindi ni v porodnišnici, je še zaprta v sredo ima spet pregled, več bo pa sama povedala.

papa

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1946
26.10.2009 20:39:57   
LINDI
Evo mene,ni me nič bilo gor,ker sem bila pri mamici doma v kuhinji,ker imamo streharje doma...user posted image nisem še mami nažalost...jutri moram oddati vodo,ker ni bila v redu,ampak po mojem sem prejšnji dan premalo pila...bomo jutri videli,ko bodo izvidi CTG imam spet v sredo,če se ne bo nič dogajalo,potem grem v petek v porodnišnicouser posted image naš škorpijonček že zdaj komplicirauser posted image .Sem na istem kot zadnjič,isto odprta mali še vedno bolj v križu kot bi moral biti...čeprav je rekla,da se lahko hitro spusti...me že vsi sprašujejo,če me peljejo v Ljubljanouser posted image sploh streharji...pa pravim,a se nismo zmenili,najprej streha potem bejbiuser posted image

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 1947
27.10.2009 8:00:08   
LINDI
Dobro jutro....jaz spet tukaj...sem bila skoraj celo noč na wc...spet driska,ne vem,kaj mi je...spala od 5 do zdajle....noro,zdaj kmalu grem vodo oddat...sem totalno povoženauser posted image pa saj bo...ne vem,a se kaj pripravlja,ker baje tudi nekatere k.....ali kaj...po mojem men kar za brezvezeuser posted image

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 1948
27.10.2009 8:15:48   
baby28

ojjjj!

tassika - čestitke za obrat, suprerca, da se mala le ni čez noč obrnila nazaj
Upam, da te danes spustijo še za par dni domov.

lilinovy - čimprejšnji prihod domov, naj zlatenca mine kar se da hitro

lindi - čimprejšnjo pot v RIM, pa brez nervoze, malemu je res luštn v tvojem
apartmajčku, ni kej.
Upam, da bo danes voda bp in da se jutri dobimo še na eni kavi, če pa ne
pa tudi nič zato.
Držim pesti da boste kmalu trije.
Ne boš verjela prva stvar zjutri sem šla pogledat če sem dobila sms od tebe na
katerem bi me razveselila z novico o bejbiju. user posted image
slonček1  - kako se imata vidva, ti si ok. mali vidim da je pravi lepotec, pa full full je
mamici podoben !

Ej kje ste pa ostale vozičkarke?

Uživajte v krompirjevih počitnicah?
heheuser posted image

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 1949
27.10.2009 8:51:06   
LINDI
Jaz sem še doma,da malo spijem,predno grem ker me ponavadi tam,ko bi me moglo lutat sploh ne tiščiuser posted image ,sem spila 7 deci nesladkanega čaja...bomo videli učinek,po mojem bom potem bolj doma ves čas hodilauser posted image Joj ja,jaz bi kar že šla...zgleda da bo skoraj na roj.dan od bodočega tastauser posted image ,ga ima 31...Ne vem, tauser posted image se ne zaveda,da že vsi komaj čakamo,da nas pride pogledat...tamal me vsakič ko me vidi sprašuje,,kva tamala,a te v LJUBLJANO pelemuser posted image

(odgovor članu baby28)
Neposredna povezava do sporočila: 1950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?