tanc555 -> RE: Domžalske nosečke (4.2.2009 9:22:13)
|
hoj, se še jaz po dolgem cajtu spet javljam... tudi z novimi informacijami iz naše domžalske ginekološke ordinacije [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] V glavnem, VIM, za pregled se že lahko naročiš, kar pokliči. Te bodo naročili na morfologijo (jaz sem naročena pri dr. Štolfi), možnost pa je tudi dr. Fabjan. Potem je še en tretji ginekolog, ki bo v tem času nadomeščal (pozabila priimek), samo če sem prav razumela bo on delal samo redne preglede (tam kjer ni UZ). Sem pa jaz dobila svoj pregled v 16t (bolj zaradi razmer in problemov, ki jih imam, drugače ga tudi ne bi bila deležna). Včeraj sem bila pri dr. Fabjanovi in sem ful zadovoljna - takega servisa in poglobljenega pregleda v obeh nosečnostih skupaj še nisem bila deležna. Vsaka je bila notri vsaj pol ure, kakšne tudi več. Sem bila sicer mal jezna, ker sem tolk časa čakala, ampak se je splačalo. Celovit pregled, pregled posteljice, materničnega vratu, otroka.... Čudovito. Vse mi je razložila, ful si je časa vzela... v glavnem, sem zelo zadovoljna. Dobila sem še neke svečke zaradi vnetja in to je to. Zdaj pa čez 1 mesec morfologija pri dr. Štolfi. Kako pa kaj televadba? Je katera že začela?
|
|
|
|