tassika -> RE: Domžalske nosečke (4.6.2009 11:27:28)
|
Lindi jaz bi rajši v domžalah, ker sem brez avta, ga ima moj. Sem zrihtala stalno prebivališče, izjavo pa napišeš čisto hitro, jaz sem na ta način spodaj podpisana ta in ta (lastnik) stanujoč tam in tam (če je blok je obvezna št. stanovanja) dovoljujem da spet ta in ta, trenutno stanujoča tam in tam prijavi stalno prebivališče na zgoraj navedenem naslovu in konec. V glavo pa sem dala ime in naslov lastnika, spodaj podpis in pa kraji n datum, to nesla tja in konec, takoj vplačala osebno in dala delat, zarven tudi nov izpit in pa v potnem listu samo spremembo naslova, poteni list sem čakala 1teden, osebno 3dni, izpit imaš pa takoj in je dobro da ga imaš, ker je za tiste dni edini veljavni osebni dokument. Potem pa dobiš listek o prijavi stalnega prebivališča, s tistim sem pa šla na simobli, da bom sem prejemala račune, na banki sem urejala, ko sem dobila osebno, ker brez tega niso hoteli, na vzajemni pa ni bilo panike ali si sprintaš iz interneta ali pa prideš tja pa vse naredijo. Noben ni kompliciral. Edino zdajle sem imela mal smolo ko sem šla po bolniško, ker mi jo je dala še na stari naslov, ker mi noben ni povedal, da moram kartico potrditi, da se vidijo spremembe, na občni je rekla, da se vse državne zadeve spremenijo rač. same, no kartica se ni ker je nisem potrdila in moram dons it nardit še to.
|
|
|
|