Gina -> RE: zakaj je po vaše moka ˝fuj˝? (13.1.2009 22:06:56)
|
IZVIRNO SPOROČILO: jakaracman IZVIRNO SPOROČILO: žanka Gina-se poplnoma strinjam s tabo[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] .Tud mene je zmotlo,ko sem prebrala,da moka ni dobra za zgostitev.Nevem no,mene je mama tud tak učila kuhat,drugače ne znam,da bi pa zdej nevem kolk čebule not zmetala mi pa tud ni. Vidiš mene pa moja mama ni učila nič zgoščevat z moko in pač ne zgoščujem ničesar.Ne vem zakaj bi zgoščevala z čebulo.Jo pri kuhi praktično ne uporabljam.Seveda pa imam belo moko in tudi bel kruh jemo.Vse, a zmerno in po pameti. Mene moja mama ni učila ničesar, ker me takrat, ko sem doma živela ni nič od kuhe še zanimalo. Potem sem imela šnelkurz kvečjemu po telefonu kdaj. POtem je umrla. Tako sem pač včasih živela v nevednosti, pa nisem nikamor moke not metala, nisem znala uporabljat. ko sem pa enkrat odkrila čare zgoščevanja, ki dajo jedi popolnoma na celi ravni drugačen okus, pa moko uporabljam. Kako hudiča bi naredila blitvo kar tako, v mleku in smetanci brez moke? Bljak. No, kakšne stvari so čist ok brez moke, ampak večina je pa res boljša z njo. Pa zaradi ene žličke moke v celem piskru menda ni še nobedn umrou.
|
|
|
|