kar naenkrat dretje (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček



Sporočilo


nia5 -> kar naenkrat dretje (12.1.2009 20:07:41)

Čao punce, kaj se tiče spanja oz. nespanja ponoči smo dali že marsikaj skozi, zbujanje na eno uro, težko uspavanje, vse kaj hočeš... Po novem letu pa se je začelo z obupnimi zvoki, ki naju vržejo do plafona sredi noči. Stara je skoraj 8m, prej ko se je zbujala (včasih bolj, včasih manj) je malo pojamrala, sem jo podojila oz. ji dala čaj ali dudo in smo spali naprej, hudo je bilo le pri prvem zobku (imamo že dva od konca decembra), sedaj pa v trenutku ko se zbudi (ziher le iz navade in ker se hoče na trebuh obrnit) začne spuščat zvok ki je nekje med sitnarjenjem in jokom (saj veste kaki zvok mislim ne [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]) in to naglas, in ker spi poleg naju je to taki alarm ponoči da te kap zadane. Zakaj??? Pa vem da imajo faze in obdobja, ki bi naj minile, ampak po osmih mesecih imam dovolj in rabim neke odgovore in tolažbo, čeprav lažno [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]. Edino s čim bi lahko to racionalizirala so spet zobeki, vendar Calpol ne pomaga, torej bi to skoraj izključila. Oh sem se razpisala, malo sem se potožla [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image]




mamči -> RE: kar naenkrat dretje (12.1.2009 20:21:12)

Pri osmih mesecih se otročkom čez dan toliko novega, zanimivega dogaja, da znajo sredi noči jokat zaradi vtisov dogodkov čez dan. Zgodijo se tiste prve nočne "more". Tako da ti jaz svetujem mirne živčke in pa veliko telesne bližine, da se otroček pomiri. Pri tej starosti lahko pride tud do poskoka v rasti in nekateri začnejo spet obilno malicati ob nemogočih urah.
Pa se stanje spet umiri, pa se spet pojavijo kakšne želje .... mi smo imeli tam do 1.5 takole "pretrgan" spanec.
Nisem te potolažila ne? Ni luštno tole, sploh ko se vrneš v službo.




sttj -> RE: kar naenkrat dretje (12.1.2009 22:22:51)

tudi mi imamo te probleme,sem že čisto adijo,danes sem poskusila z kapljicami za miren spanec,pa ne vem,če bo kaj pomagalo,ker se že cel večer nekaj oglašata,verjetno res podoživljata dan,sta pa začela hodit v vrtec,tudi jaz te nisem potolažila,nisi pa edina,nas je zelo veliko.




Amam -> RE: kar naenkrat dretje (13.1.2009 9:32:10)

Po mojem sanja.

Naš (11m) tudi včasih na glas joka med spanjem, ko pa ga zbudim in me zagleda se nasmehne in pomiri.




Stran: [1]