|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: folna kislina
29.1.2009 14:18:19   
SAŠA77
oj oj
no jaz po njih ne zatekam nič,super se počutim ampak saj vsete kako pravijo vsako telo je drugačno od drugega,
dali želim ti lepouser posted image ,
bučka ti se pa kr pozanimaj kaj je zate boljše,
lep dan vam želimuser posted image

upanje umre zadnje,uspelo nam bo skupaj

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 26
29.1.2009 14:24:43   
Dali*
IZVIRNO SPOROČILO: SAŠA77

oj oj
no jaz po njih ne zatekam nič,super se počutim ampak saj vsete kako pravijo vsako telo je drugačno od drugega,
dali želim ti lepouser posted image ,
bučka ti se pa kr pozanimaj kaj je zate boljše,
lep dan vam želimuser posted image

ja, jaz imam še 48 dni do poroda...pa sem to preizkusila pred 14 dnevi. Prej tudi nisem nič zatekala. Zredila sem se šele v 6 mesecu...tko da začetki so ponavadi super...

tudi tebi lepo nosečnost...

(odgovor članu SAŠA77)
Neposredna povezava do sporočila: 27
29.1.2009 14:54:08   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: žogica13

meni pa je Elevit moja G prepovedala
, ker vsebuje preveč vitamina A in D. Priporočala je Centramed mami. Prej sem jih jemala po presledkih 2 leti. če uživaš dovolj sadja in zelenjave, se tem tabletam raje izogni...

user posted image tvoja G je pa malo... Elevit je trenutno na trgu najboljši preparat za user posted image in doječe mame!!!
Je pa res, da ne smeš jemat še drugih zdravil,ki vsebujejo vitamin A in D- da ne pride do predoziranja.
Včasih so priporočali 4 mg folne kisline (Tifol, CentramedMami), danes pa svetujejo 8 mg folne kisline, ki jo ima edino Elevit!

(odgovor članu žogica13)
  Neposredna povezava do sporočila: 28
29.1.2009 17:41:13   
giotti
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Elevit je trenutno na trgu najboljši preparat za user posted image in doječe mame!!!

Kje si pa to prebrala? A mogoče piše na škatlici ali si celo slišala v kakšni reklami?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 29
31.1.2009 4:22:03   
mojca345
IZVIRNO SPOROČILO: ribica.

brez panike. Začni jo jemati zdaj pa bo ravno tako ok.
Jaz je v 1. nosečnosti sploh nisem jemala, pa je bilo vse sanjsko in ok.
V 2. nosečnosti sem jo jemala ko sem izvedela da sem noseča in nadalnje 3 mesece. Je bilo tud ok.
sedaj sem 3. noseča, in sem jo začela jemati 3 mesece prej, z otrokom je pa slabo. Slabo nam kaže.

samo toliko da veš, folna kislina ni ravno tako bistvena, če se bo kaj zalomilo, se bo itak.

žal mi je....pošiljam ti user posted image user posted image user posted image  pa user posted image  za pozitivno energijo...

user posted image   life gre v svojo smer...

(odgovor članu ribica.)
Neposredna povezava do sporočila: 30
31.1.2009 4:27:07   
mojca345
IZVIRNO SPOROČILO: SAŠA77

oo joj,se strinjam s teboj,jaz v prvi user posted image  nisem jemala foljne ker sem takoj bruhala pa je bilo z mojim sončkom vse vredi,v sedanjiuser posted image  sem jo začela jemati 3 mesece prej in sedaj sem noseča 9t5d in se počutim katasrofa s tem da sem v 7 tednu začela krvavet v maternici in sem imela grozeč splav,ginek. mi je takrat rekla da je 50:50 če bomo obdržali,no v petek sem bila na pregledu in je zuser posted image vse oki s tem da še ni nič rečeno da bom obdržala,ginek. je rekla da bo mati narava naredila kar bo ,no upanje ostaja in vem da bo tudi vam uspelo,želim vam prelep dan še naprejuser posted image user posted image user posted image

sAŠA....pozitivno energijo vama pošiljam in DRŽIM PESTI, da bo baby obstal.....pošiljam ti user posted image user posted image user posted image  pa pikapoko za bebiko tvojouser posted image

p.s.: mi je hudo, ko takle berem, kar se vam dogaja...

(odgovor članu SAŠA77)
Neposredna povezava do sporočila: 31
31.1.2009 7:34:01   
SAŠA77
hvala mojca,
res vrjamemo v našo pikico da se bo lepo razvijala in rasla,
punce želim vam lep dan in pošiljam vam vsem en velikuser posted image

upanje umre zadnje,uspelo nam bo skupaj

(odgovor članu mojca345)
Neposredna povezava do sporočila: 32
31.1.2009 10:18:25   
altaja
Punce, če pojeste veliko temne zelenjave, ki vsebuje folno kislino vam ni treba jest teh tablet,  ker jo boste že iz hrane dobile dovolj.

Pa srečno vsem!

(odgovor članu SAŠA77)
Neposredna povezava do sporočila: 33
1.2.2009 16:17:19   
riba83
Pozdravljene.
Jaz nisem ravno neki jedec zelenjave, tako da si bom verjetno po tem, ko pojem centramed mami šla kupit elevit, kot mi je svetoval ginekolog!!

Lepo zanositev in nosečnost želim vsem.

(odgovor članu altaja)
Neposredna povezava do sporočila: 34
4.2.2009 16:48:27   
Anonimen
Živjo!
Prvi mesec poskušanja sem jedla folno kislino, imela sem vse nosečničke znake, prišla je menstruacija. Drugi mesec smo zopet poskušali na dojenčku, nisem jedla folne kisline, ni bilo nobenih znakov. Ta mesec ponovno poskušamo, sem zopet začela jesti folno kislino in spet imam zatečene prsi in napihnjen trebuh, vendar sem imela šele ovulacijo. Je možno, da folna kislina daje podobne znako kot nosečnost?

(odgovor članu riba83)
  Neposredna povezava do sporočila: 35
5.2.2009 9:08:10   
ursap
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Živjo!
Prvi mesec poskušanja sem jedla folno kislino, imela sem vse nosečničke znake, prišla je menstruacija. Drugi mesec smo zopet poskušali na dojenčku, nisem jedla folne kisline, ni bilo nobenih znakov. Ta mesec ponovno poskušamo, sem zopet začela jesti folno kislino in spet imam zatečene prsi in napihnjen trebuh, vendar sem imela šele ovulacijo. Je možno, da folna kislina daje podobne znako kot nosečnost?

jaz tudi že tri mesece jem folno kislino, ker se s fantom trudiva da bi zanosila, pa nama v prvih dveh poskusih ni ratalo. zdaj v tretje bom pa videla okrog valentinovega, menstruacije namreč ne pričakujem 15.2. nimam pa nobenih znakov. po teh tabletah mi ni nič slabo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 36
7.2.2009 20:18:40   
tršica
Pozdravljene!

Jaz nisem jemala folne kisline, pa sem imela SS v 7. tednu. Zdaj jemljem Tifol že skoraj dva meseca. Nimam pa nobenih težav zaradi tablet. Zadnje dni opažam, da mi M zamuja že teden dni, malo imam občutljive prsi, to pa je tudi vse. V zaćetku tedna bom naredila test. Vedno je točna, tako, da mogoče pa bo kaj :)

Tifol mi je dala pa farmacevtka v lekarni, ko sem rekla za folno kislino.

Srečno vsem, Zdaj ze vem kako je, kadar pride do česa. Nobeni ne želim tega. LP

(odgovor članu ursap)
Neposredna povezava do sporočila: 37
8.2.2009 11:46:05   
mancag
Hay!

Začni čim prej jesti folno kislino (6 mesecev pred zanositvijo).user posted image

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 38
17.2.2009 19:55:44   
tajčika
Podarim tabletke "ELEVIT pronatal", ker jih več ne potrebujem; pa še en cajt jih ziher ne bom... user posted image

Prva, ki se javi, jih dobi.

Nočko!

(odgovor članu mancag)
Neposredna povezava do sporočila: 39
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?