|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Bolniška za otroka
18.1.2009 11:47:26   
Jumpy
Mene pa nekaj zanima. V katerih bolnicah ste to bile, da ste morale sobivanje plačevati? A ste imele prav svoje postelje, al kako? Jaz sem bila že dostikrat skupaj z otrokom v bolnici, a nikoli nisem nič plačala, niti me ni nihče vprašal, če bi želela imeti tudi kosilo. Vedno sem bila v Ljubljani na pediatriji. Res je, da tam nimaš svoje postelje ampak spiš na ležaniku, a vseeno.

Pa še bolniška. Otrok je bil hospitaliziran v decembru 2008 in bolniške za čas hospitalizacije nisem mogla dobiti.

Hopla, hopla sem in tja,... :))

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 26
18.1.2009 17:11:55   
mala pikica
Jaz sem bila v bolnici na Ptuju. Z Gašperjem sva imela svojo sobo in vsak svojo posteljo. Imela sem tudi vse tri obroke tam.

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu Jumpy)
Neposredna povezava do sporočila: 27
18.1.2009 17:25:05   
zaspanka
Jumpy, midva sva bila prvič na infekcijski v lj in sva imela svojo sobo in svojo kopalnico, oba sva imela hrano. tako so naju dali, nisem niti prosila.
sedaj sva bila pa na ORL v mb, sem imela svojo posteljo in hrano, v sobi pa sta bila še ena starejša punca in en fant (oba srednja šola), ker jih niso imeli kam dat zaradi gužve.
ležalnik pa, kolikor sem slišala, se ne smatra kot spremstvo otroka, to ti morajo omogočit, da si ob svojem otroku in se ne plača. plača se postelja in hrana.

Neposredna povezava do sporočila: 28
26.1.2009 19:37:28   
Mat3ja22
Jaz sem bila z otrokom v bolnici 9 dni (PTuj) 35 eur/dan. bila sem v novembru ko je ta zakon veljal. Mislite da bi lahko zahtevala denar nazaj?

08.12. 2007 sva postala ponosna starša malemu Nicku

(odgovor članu zaspanka)
Neposredna povezava do sporočila: 29
27.1.2009 5:50:37   
kepa*
No, to je pa fajn, da ti ni treba plačat. Jaz sem bila leto in pol nazaj z malčkom v bolnici 14 dni brez hrane, pa sem plačala 250 eurov. Bila sem besna kot ris. Ves čas sem ga popolnoma sama negovala, mu dajala zdravila, sestro sem videla samo, ko mu je prinesla hrano in ob viziti. In potem sem to še drago plačala.user posted image

Letos pa bo!

Neposredna povezava do sporočila: 30
27.1.2009 6:56:02   
Kerensa*
Sama se s to dilemo nisem nikoli ukvarjala ne po starem, ne po novem zakonu, je bila pa zdaj, januarja, kolegica teden dni ob leto in pol stari hčerki (ki ni več dojena) v bolnišnici v Ljubljani in JE dobila bolniški dopust. Kaj in koliko je pa plačala, pa ne vem.

(odgovor članu kepa*)
Neposredna povezava do sporočila: 31
27.1.2009 9:12:09   
tatam
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa*

Sama se s to dilemo nisem nikoli ukvarjala ne po starem, ne po novem zakonu, je bila pa zdaj, januarja, kolegica teden dni ob leto in pol stari hčerki (ki ni več dojena) v bolnišnici v Ljubljani in JE dobila bolniški dopust. Kaj in koliko je pa plačala, pa ne vem.

Ja,ampak verjetno od svojega zdravnika,pediater ti ne da!Ko sem bla jaz s sinom v bolnici mi je tudi moja zdravnica napisala bolniško zame user posted image

Zdaj pa naj uredijo še tisto, da oče ne dobi nege, če je mati na porodniški. Ravnokar ima starejši gripo, doma pa je dojenček star 7 mesecev, ki naj bi bil ločen od njega. Ker sem sama z njima, poskušam pojasnit bolnemu otroku, ki me prosi in joka, da se cartam in sem z njim, zakaj moram biti v drugi sobi z dojenčkom, da ne zboli še on......Z veseljem bi zdaj povabila na obisk tistega, ki se je to pravilo zmislil .

Imam štiri otroke,pa smo lani zboleli vsi z drisko in bruhanjem.Sama sem bla na porodniški,saj sta bla dvojčka stara komaj 8 mesecev.In takrat in edino takrat je pediatrinja napisala bolniško tudi za moža.Je rekla,da s štiri pa res ne morem obvladat .Drugače pa sem bla sama za vse,če so slučajno skup zboleli user posted image

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 32
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Prvi koraki k srečnemu otroštvu z Generali
Program Za srečen začetek zavarovalnice Generali mladim staršem ponuja ključne nasvete o negi dojenčka in malčka ter prv...
Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....

Katero ime bi izbrali?
lenika

Lana (57%)

Manja (15%)

Ajda (28%)

Število vseh glasov: 421

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!