hijenca -> RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) (13.1.2009 15:24:27)
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Eno vprašanje. Kaj menite o uporabi copatk in čeveljčkov, ki so rabljeni? Npr. jaz sem dobila veliko copatk in čeveljčkov, ki so malo rabljeni, drugače pa izgledajo kot novi. [sm=zmeden.gif] [sm=zmeden.gif] [sm=zmeden.gif] Če so ortopedski ok, drugače pa jih jaz ne dajem otroku. Sem jih podarila naprej. Pa res jih raje operi kot je predlagala Srčekgirl, ker nikoli ne veš .... Saj zato jih še imam. Vsi so ortopedski, usnjeni, pa kot novi izgledajo. Vem čigavi so bili in mi jih je škoda vstran vrečt. Bom jih oprala, pa shranla, mogoče mi bodo prišle prav. Ponucaj jih, pa spravi še za drugega, potem pa jih daj naprej ali pač kaj boš naredila. Ja ja, šlogarca mi je rekla, da bom imela 3 otroke, tako da čevlje bomo znucali. Ampak, jaz bi naslednjič rada kupovala roza čeveljce[sm=smiley36.gif] [sm=smiley36.gif] Kaj pa je rekla šlogarca za roza copatke? Nič o spolih ni govorila. Je pa sedaj gospa že pokopana, tako da nimam pojma. Bom mogla h keri drugi.[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]
|
|
|
|