tana7 -> RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) (19.1.2009 22:13:45)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tana7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* tana: enkrat bo že jedla, še vsak je, samo tisti čas je za nas mame zelooo dolllg., četudi govorimo max.o mesecih.Mene še Andraž pri 6 letih spravlja ob živce s hrano[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] aja.. samo ne vem, ali naj malo počakam, pa bolj na izi - mogoče čez čas začne bolje papat al naj ji res težim vsak dan in jo posiljujem - tako mi gre težko to Jaz sem končno spoznala, da posiljevanje nikamor ne pelje, ker poje ravno toliko kot ona hoče in tud žličke ne več, pa če se na glavo postavim. Zato lepo zapakiram in ponudim kasneje. Če še ne poje vržem stran, razen , če je lahko še v hladilniku. Ko jo j.e........pa naj bo lačna. saj meni se isto zdi, pa je nisem mogla res ful posiljevat - mal še, potem pa ne morem več tole z "pa naj bo lačna" je pa tudi zanimivo - ker zaenkrat ima kar lepo težo, ni glih težka, po moje glih prav pa mi že od nekdaj štrajka s hrano - mogoče pa ne štrajka, ampak res ne rabi tolk - čeprav bi bilo to kar čudno, ker res malo papa v primerjavi z drugimi - ampak če raste in se redi... ne vem no
|
|
|
|