tana7 -> RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) (16.1.2009 21:08:59)
|
edina, brina zadnja dva dneva bolje papa zelenjavo, ja pa ne vem, v čem je keč - danes je bilo recimo zelo podobno tistemu kake 4 dni nazaj, kar ni skoraj nič pojedla, anes pa ful - edina razlika je ta, da sem danes primešala stopljen kiri, pa da je mal kasnej jedla, ker je spala po plavanju, ... no, karkoli že je razlog, upam, da bo tudi v prihodnje lepše papala kot par dni nazaj sadne kašice pa tudi sprejemljivo papa... kje se je pa AT prehladila? ostale: jah, tale policijski obisk danes je povezan s tistim zapletom zadnjič z upravno enoto, ko sem pisala tukaj, da ne najdem prodajne pogodbe in da zdaj od mene zahtevajo ali odjavo avta ali blabla,... jst sm potem takrat uspela dobit nov izvod pogodbe od tiste firme, ki je nardila komisijsko prodajo in sem potem vse skupaj poslala na UE ampak zgleda, da niso takoj vse v evidencah poštimali in je bil avto v času nesreče sredi novembra še vedno napisan name blablabla baje je bila neka nesreča v MB s tem avtom in avto je bil potem puščen sredi ceste in so bili stroški odvoza blablabla[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]
|
|
|
|