Anonimen -> Drugi otrok (12.4.2005 12:12:56)
|
Ne da se mi brat za nazaj kaj ste pisali ampak še moje mnenje. Zaenkrat še nimam dveh otrok, čeprav upam, da jih bom enkrat imela. Po eni strani sem si želela imeti čim manj razlike med otrokoma, da bosta večja prijatelja in se bolje razumela, čeprav vem, da majhna razlika v starosti ne pomeni, da bo res tako. Zdaj pa me je tako kot tebe strah, da ne bom podzavestno prednosti dajala njej, ki je prva. Čeprav vem, da se bom sama zelo potrudila, da ne bo tako. Sigurno zaradi tega ne bom odlašala z otrokomampak ga bom imela ko bom začutila, da je pravi čas. Kar se tiče Grega: prvega posta nisem prebrala, ker je bil že izbrisan. Rada bi samo dodala komentar na to, da imajo matere in očetje vse svoje otroke enako radi. To je popolna neumnost. Ja, mogoče večina, še zdaleč pa to ni pravilo. Naj ti povem le en primer: Moja babica ima pet otrok, mojega očeta, poleg tega pa še dve hčerki in dva sinova. Ko so bili še majhni, je bila doma revščina in ko so za kosilo vsi jedli zelje in žgance, je najmlajša hčerka jedla pomfri in zrezek. Torej ne posplošuj zadev sicer pa mislim, da nisi povsem razumel, kaj je ribica sploh hotela povedat oziroma vprašat.
|
|
|
|