nosečnost in vodene koze (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

Anonimen -> nosečnost in vodene koze (12.1.2009 15:24:31)

Pozdravljene!

Sem čisto na začetku nosečnosti in obstaja mžnost, da je moj otrok pokasiral vodene koze. Jaz sem jih sicer že prebolela, a me vseeno fuuuull skrbi.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image] A mislite, da lahko vpliva na zarodek? Kljub temu, da sem jih prebolela?

Lp

piamaria -> RE: nosečnost in vodene koze (12.1.2009 15:41:20)

Meni je Pušenjak povedal: Ko jih preboliš, jih ne moreš več, oz. jih v drugačni, blagi obliki, ki pa na plod skoraj nikoli ne vplivajo..tiste druge....ja!

In...nisem jih dobila, čeprav sta jih imela oba mulca...sedaj sem noseča tretjič in mali jih je imel dva mes nazaj, ko sem bila v 3 mes.
Brez skrbi!

Sem pa vseeno jedla Elevit!
LP

pokec3609 -> RE: nosečnost in vodene koze (12.1.2009 20:17:23)

Pri nas v šoli tut razsajajo,tako da vsak das s strahom pričakujem ,če jih bo hčerkica tut dobila.
Ko bi vsaj še počakala par tednov.....baje da po 22 tednu ni večtolk škodljivo za plod.
Jst pa ravno zdej komaj v 20 tednu........

Onasiss -> RE: nosečnost in vodene koze (13.1.2009 9:42:13)

Jaz sem bila v 20. tednu, ko je mali prinesu domov norice. Kot nora in panična sem klicala ginekologinjo, pa mojo osebno zdravnico, pa še mamo, no na koncu me je še najbolj pomirila pediatrinja, ko me je poslala na infekcijsko na pregled, da smo bili 100% (čeprav vse piše v moji kartoteki, ampak je nismo mogli pogledat-ni bilo zdravnice, mama pa ni bila 100%, če sem jih že imela). No skratka, vzeli so mi kri in sem naslednji dan takoj zjutraj poklicala za izvide, ki so pokazali, da imam protitelesa, kar pomeni, da sem jih že prebolela in ni nevarnosti za plod. V nasprotnem primeru te pokličejo nazaj in te cepijo z nekim cepivom... Ne vem, me potem ni več zanimalo. Tako, da ni panike, če si jih žeprebolela.

Stran: [1]