Wahoo RR -> Koliko mleka popije vaš/a malček/ica? (11.4.2005 22:08:28)
|
no, še mal več podatkov : rodila se je z 2830, ob odhodu je imela 2610. V prvem tednu ni dobila praktično nič 3o g, zato je patronažna predlagala dodajanje. Dodajala sem po občutku oziroma potrebi. Prvi pregled sva imeli pri 3 tednih ko je dobila 750 g. Kar je bilo po besedah pediatrinje na spodnji meji. Zmenili sva se, da dodajam po vsakem obroku in tako delam 1 teden, potem pridem zopet stehtat. no, in ko sem zopet prišla je pa v 1 tednu pridobila 300 g. Kar je bilo pa preveč.Namreč , zdej je dobila v enem mesecu 1150 g.Ni bila pozorna na to, da ko sem bila prvič pri njej in je tamala pridobila "samo" 750 g - sploh še ni bila stara 1 mesec...sepravi je bilo ok.V tistem manjkajočem tednu bi sigurno pridobila še tistih 50 g. Otrok po 1 mesecu naj bi dobil od 800-1000 g, Naj še napišem, da počivam kar veliko, spijem sigurno 3 litre in tudi sezamovo seme pijem že 1 teden, vendar ne vidim izboljšav. Vglavnem, ne želim se preveč obremenjevat glede dodajanja..če je pač treba, je treba. Ponoči moram rečt da kr spi, izjema je kakšna noč. Ponavadi je zadnje previjanje in hranjenje okrog 23-24...potem pa potegne od 4-5 ur... Aha, pa še to...Ni pogoj da sesa kej, zaspi tudi sama, če je zaspana...ko je sita vrže bradavico al pa flašo ven. Včasih se pa tudi samo carta, kar ji pa seveda tudi pustim ( na prsih ) No, mal več podatkov je :)
|
|
|
|