Zamuja mi... (Polna verzija)

Forum >> [Partnerstvo] >> Spolnost

Sporočilo

malecka24 -> Zamuja mi... (12.1.2009 13:13:38)

LP!

Imam en problem.Lani sem pila tabletke 3 mesece.Ampak zadnji mesec sem se pocutila slabo,zato sem jih nehala piti.Ostale so mi se 4 tabletke do zakljucka takrat.Po tabletkah sem obicajno dobila menstruacijo tam okrog 13-15.tega v mesecu.Ampak ker sem zadnji mesec zakljucila prej s tabletkami,sem jo dobila ze5.v mesecu(decembra).Sedaj ne vem kdaj bi jo morala dobiti.Sem mislila da spet 5.1.2009,ampak je se ni oz.do zdaj se nisem dobila menstruacije.Ne vem kaj bi lahko bilo?A mislite da sem zanosila?Ker vem da sva z partnerjem zelo pazila.Se posebej sva pazila ker ze imava 8.mesecno puncko.Kaj ve oz.vi mislite da je?A se prevec sekiram?Hvala lepa za vase odgovore in lep dan se naprej.  

Volga -> RE: Zamuja mi... (12.1.2009 13:14:53)

Kaj pa test? Kaj pokaže?

lelaval -> RE: Zamuja mi... (12.1.2009 13:18:55)

Naredi test, pa boš videla.

malecka24 -> RE: Zamuja mi... (12.1.2009 13:19:13)

Sele ko pride partner iz sluzbe bova naredila test.Tam okoli 14h.

MAŠKA -> RE: Zamuja mi... (12.1.2009 13:32:47)

Ne vem kolk sta pazila. Če sexaš brez zaščite lahko tudi zanosiš.
In ne sekiraš se preveč, ampak sekiraš se prepozno.

malecka24 -> RE: Zamuja mi... (12.1.2009 14:35:21)

Naredila sem test in je pokazal negativno.Tko da ne vem kaj bi bil razlog za zamujanje.

malecka -> RE: Zamuja mi... (12.1.2009 16:15:06)

Mislim, da so bil razlog tableti, podobna situacija je bila tudi pri meni. Po prenehanju tablet sem bila dva meseca brez menstruacije...

mojcaziga -> RE: Zamuja mi... (12.1.2009 16:32:51)

IZVIRNO SPOROČILO: malecka24

Naredila sem test in je pokazal negativno.Tko da ne vem kaj bi bil razlog za zamujanje.

Sama sicer nimam tabletk, ampak ta mesec se je tudi meni cikel konkretno zamaknil, saj mi je M zamujala 14 dni in sem vmes delala kar enih par testov in so bili vsi negativni. No, ko sem se končno sprijaznila z nosečnostjo (vmes je preteklo veliko solz, ker mi je zaradi zdravja odsvetovana), se mi je M pojavila.

lp, mojca

picola1 -> RE: Zamuja mi... (12.1.2009 22:31:54)

IZVIRNO SPOROČILO: MAŠKA

In ne sekiraš se preveč, ampak sekiraš se prepozno.

[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]
Ta je huda...

Drugače pa ja, tabletki znajo zmešat štrene kdaj pa kdaj...

malecka24 -> RE: Zamuja mi... (13.1.2009 9:29:55)

Upam da bom res dobila M.21-tega imam pregled,upam da do takrat jo bom dobila.Sekiram pa se res polno.

matejchy -> RE: Zamuja mi... (13.1.2009 11:54:50)

IZVIRNO SPOROČILO: malecka24
Sekiram pa se res polno.

punce namesto, da se sekirate brezveze, mislite prej na zaščito, če prenehate s tabletkami, pa uporabite kondom

malecka24 -> RE: Zamuja mi... (13.1.2009 12:18:55)

Glej matejchy da nebo kaksne pomote.Tudi ce sem zanosila ta otrok bo zelo dobrodosel in nebi delala splava.Samo sva planirala sele kasneje tretjega otroka imet,to je to.Pa tud probleme imam odkar sem rodila zato se bojim.Ampak vsak ima svoje mnenje.

Greenie -> RE: Zamuja mi... (13.1.2009 12:21:33)

Malecka,

ko sem jaz nehala jemati tabletke sem imela čisto zmešan ciklus. Najprej je bilo par mesecev ok, potem pa sem jo imela kar na 45, 50 in na celo več kot 60 dni. To se pa lahko zgodi zato, ker se raven hormonov v telesu spreminja na normalno (nimaš več tolikšne količine estrogena kot takrat ko si jemala tabletke).

Seveda pa je lahko tudi kak drug vzrok: definitivno stres, obremenitve, prehrana ...

Stran: [1]