kdo je tukaj čuden? (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

Pupica -> kdo je tukaj čuden? (12.4.2005 10:09:31)

Hm..res hoodo. Pri nas tega sicer ni, vendar je bilo pa pri drugih stvareh tako. Npr.zaradi obleke. Samo jaz takoj povem in pokaćem, le mi kaj ni prav. Konec kkoncev pa tudi nobena mama ne bi želela da se z otroka dela norca in se heca na njem. Pa tudi ni noben poizkusni zajček, da bi mu dajal, malo tega malo onega in gledal kaj bo :duda: naredil.:grrr:

malika -> kdo je tukaj čuden? (12.4.2005 11:08:32)

jaz sem totalno popenila, ko smo dobili na obisk mojo tetico; jaz sem v kuhinji pripravljala nekaj za na mizo, moj pa je šel z njenim možem nekaj gledat pred hišo. No seveda je imela ta čas ona tamalega na rokah in ko sem prišla k njima, je bil mali čisto rdeč od rdečega vina. Takrat je bil star 7 mesecev in baba ga je kar pošteno napila. je rekla, če pa hoče. ja kateri otroček pa ne grabi po kozarcu? Takrat sem se zaklela, da lahko pride v bližino mojega otroka samo, če sem sama zraven; no naslednjo priložnost je zelo hitro ponovno poskusila, ampak takrat s šnopsom. Mislim, da ni potrebno pisat moje reakcije in tega, da se že kar nekaj časa ne pogovarjam z njo.

Jaz tudi ne razumem nekaterih ljudi.

Lunca1 -> kdo je tukaj čuden? (13.4.2005 20:14:21)

Ej, pa sej so eni pritegnjeni. Kar se mene tiče nobenega alkohola do srednje šole, pa še potem do 18. leta ne.:grrr: Sem še toliko bolj nastrojena proti alkoholu, ker sama nič ne pijem.

Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]