Žalostna (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

SašaR -> Žalostna (11.4.2005 19:44:11)

Ojla!
Jaz sem takooo zeeloo žalostna.
Danes je 5 dan odkar mi M zamuja in naredila sem že dva testa. Prvi ni pokazal nič(Romed), drugi pa je imal zelo rahel minus (se je zelo slabo videl (CB).:grrr:
Po trebuhu me špika, vleče na momente celo peče, danes zjutraj mi je bilo tudi že slabo.:zmeden2:

Očitno si vse že domišljam, ker si tako zelo želim imet :duda:.
Vsem vam želim da imate več sreče in to čimprej!:)

Sandra* -> Žalostna (11.4.2005 19:50:42)

Oj SašaR!

Poznam ta občutek, tudi jaz si neizmerno želim :duda:. Danes sem bila pri gin ampak nisem dobila nobenih konkretnih informacij:(( (spodnji link). Moram te razočarati, ampak testi ne lažejo. Ampak punca glavo pokonci :miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska: mogoče pa bo že naslednji mesec :modri::roza:!

tinkamiška -> Žalostna (11.4.2005 19:51:36)

Saša,ne bit žalostna:rozica:, dokler ni M ostaja upanje:rozica:

Če pa ni ratalo, pa želim, da boš že naslednji mesec:nosecka:

jutri je nov dan in upam, da vsaj malo s soncem obsijan:rozica:

Tinka

SašaR -> Žalostna (11.4.2005 19:55:24)

Hvala punce za mal spodbude.
Upam da bo čimprej jasno.

baby23 -> Žalostna (11.4.2005 19:55:55)

POzdravljena!

Čisto te razumem; jaz sem tudi v dilemi, M mi zamuja 2 dni, prejšnji teden, 4 dni pred M sem imela malo rjavo rdečega izcedka, kar bi lahko bila vgnezditev.

Testi pa nič; BC mi je včeraj pokazal rahlo črtico, ampak to ni nič; jutri zjutraj nameravam naredit še en test Romed, bomo vidli če bo kaj.

MI je pa moj dragi, pred cca pol urce, ko sva :sloncek: rekel, da imam bolj polne prsi :)-: sploh se ne zaveda, koliko mi je dan polepšal.

Moji znaki:
- zaspana
- lena
- žejna; zelooo zeloooo žejna
- boli me glava, že dva dni

Kakšni so pa kaj tvoji znaki SašaR??

Ali imaš točne M; moj ciklus je na 28 dni, točen vedno!!, no razen ta mesec :)

držim pesti, da nama je tokrat uspelo.:angel::rozica:

SašaR -> Žalostna (11.4.2005 20:08:09)

Ojla!
Joj, veš tudi jaz sem bila preden naj bi dobila :hudicek:, ful zaspana, lena,...:((

Sedaj pa sem veliko žejna, pa po trebuhu se mi nekaj dogaja, pa moj lubi je tud opazu večje - polnejše prsi, kar je tud nekaj novega pr men.
Drgač pa nisem imela nič krvavitve, vsaj ne tako da bi opazila.:zmeden2:
Drgač imam vedno redne M na 28, razen enkrat mi je zaostajala za 7 dni, vendar se mi ni nič dogajalo.:zmeden:
Upam da se nam čimprej zasveti:roza::modri::roza::modri:

aljča -> Žalostna (11.4.2005 20:13:09)

Punce jaz vam držim :pujs::pujs:pesti, da boste:modri::roza:
Mal se pazite sedajle za vsak slučaj, da ne boste kaj težkega dvigale pa :sloncek::sloncek:mal prekinte dokler ne boste prepričane.
Čao alja:metulj::metulj:

kofetek2010 -> Žalostna (11.4.2005 20:44:53)

dilemo lahko hitro rešiš - greš v laboratorij in daš kri, tako da boš točno vedela, če si srečka :nosecka: in točno koliko časa (Beta HCG), v Lj v AdriaLabu stane 2.800sit ;)

cmokec -> Žalostna (11.4.2005 21:07:24)

Punce, ne tako hitro obupat.

Prvo pravilo je VELIKO :sloncek::sloncek::sloncek:

Zlato pravilo pa je DOKLER NI :hudicek:, UPANJE OSTAJA.

Zakaj ste že sedaj žalostne, pa še sploh ne veste rezultata. Malo še počakajte, vsem ne pokaže takoj, ko :hudicek: zamuja, ker imamo pač O v različnih obdobjih ciklusa. Razlika je, ali zanosiš dva do po :hudicek:, ali pa pet dni pred :hudicek:.

Drugače se pa strinjam z Jano: pejte delat krvni test.

Držim :miska::miska::miska::miska: za vsako izmed vas, da sporoči :modri::roza:.

Nyah* -> Žalostna (11.4.2005 21:14:42)

Nove :nosecka: nove :nosecka:
:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:!

Drzim :miska::miska::miska::miska:

Nyah

SašaR -> Žalostna (11.4.2005 21:43:54)

Hvala za spodbudo!:bravo:
Sem že boljše volje!

girly -> Žalostna (12.4.2005 9:10:02)

treba je pozitivno mislit.dokler ni :hudicek:, je še vedno upanje :bravo:

upam, da sta med nami že dve novi:nosecka:, če pa ne, pa več sreče naslednji mesec, ko bosta definitivno :modri:.

lep dan :kuza:

mujcek -> Žalostna (12.4.2005 10:07:44)

:miska::miska::miska::miska::miska:

VITA74 -> Žalostna (12.4.2005 11:44:29)

SašaR poznam vse to in ravno sedaj se meni to tudi dogaja (ful znakov...), samo meni M sploh še ne zamuja :zmeden: :zmeden: :zmeden: Mater sem obsedena :((:((:((:(( ampak tak kot so rekle ostale...
Upanje je in bo vedno!!!

Držim pesti za nove :nosecka: in nas ki to bomo kmalu...

Lp :rozica:

Stran: [1]